Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 1

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/09/2019, 19:00
Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 1 GALERIE FOTO
Serialul Sacrificiul va avea premiera în seara aceasta la Antena 1. Sursa foto: a1.ro

Serialul ”Sacrificiul” va avea premiera în seara aceasta la Antena 1. Peste 40 de actori au filmat în ultimele 13 săptămâni, iar rezultatul se va vedea de la ora 20:00. Serialul este produs de Ruxandra Ion după un scenariu semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei.

Live Stream Online Sacrificiul, primul episod va avea premiera în seara aceasta

”Sacrificiul” va rula începând din seara aceasta la Antena 1 în fiecare zi de miercuri și joi începând cu ora 20:00. Serialul este produs de Ruxandra Ion, iar filmările au început la începutul lunii mai. Au trecut mai bine de 13 săptămâni de când o echipă de 100 de persoane dintre care 40 de actori au filmat timp de 780 de ore și au băut peste 7.000 de cafele. VEZI FOTO

Serialul prezintă poveștile a trei familii care vin din medii sociale diferite și este inspirat din fapte reale. Filmările au avut loc în patru locații în București, Mogoșoaia, Buftea și Snagov. De asemenea, echipa de filmare și actorii s-au deplasat la Moeciu și la Mamaia. Totodată, actorii au schimbat 1.400 de ținute de la designeri români de top, dar și de la branduri internaționale cu renume.

Cine sunt actorii care vor juca în serialul Sacrificiul

Din distribuția serialului ”Sacrificiul” fac parte actori foarte cunoscuți, dar și mai puțin știuți de public. Printre actorii români cu renume din țara noastră se numără: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Cristina Ciobănașu, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Doinița Oancea, Claudiu Istodor sau Vlad Gherman.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor vor forma familia Oprea în serialul difuzat de Antena 1. Actorul va juca rolul lui Ștefan Oprea, un bărbat care are o avere impresionantă, dar nu are scrupule și duce o viață plină de minciuni. Ștefan Oprea are un singur interes: banii.

„Maia este o actriţã excepţionalã, în sensul cã alta ca ea nu existã. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea sã spun asta. De asemenea, este şi foarte, foarte serioasã cu meseria pe care o face, niciodatã nu face niciun rabat, nu o intereseazã altceva decât rolul pe care îl face atunci”, a declarat Claudiu Istodor.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×