Oana Zăvoranu, după filmările la serialul Sacrificiul, de la Antena 1: ”Am înghețat în apă și am răcit”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 16:23
Oana Zăvoranu, după filmările la serialul Sacrificiul, de la Antena 1: ”Am înghețat în apă și am răcit”
Oana Zăvoranu va juca rolul unei prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială. Sursa foto: exclusiv.ro

Oana Zăvoranu va reveni pe micile ecrane după 15 ani de pauză. Vedeta va juca rolul unei cunoscute prezentatoare care s-a retras din viața socială și va purta numele Diva. Actrița va putea fi văzută în serialul ”Sacrificiul” difuzat la Antena 1. 

Oana Zăvoranu a răcit în timpul filmărilor de la ”Sacrificiul”

Oana Zăvoranu va juca rolul Divei în noul serial produs de Ruxandra Ion. Actrița a dezvăluit cum au decurs filmările de la ”Sacrificiul” și a mărturisit că a trecut prin multe provocări. Vedeta nu regretă nicio scenă de pe platoul de filmare și a declarat că abia așteaptă să revină pe micile ecrane având în vedere că a stat departe de actorie timp de 15 ani. Serialul ”Sacrificiul” va avea premiera pe 11 și 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

„Prima mea secvenţă are loc la piscină. Chiar dacă am filmat la începutul lunii iunie, am avut «norocul» unei zile cu adevărat friguroase. Toată echipa era îmbrăcată gros, eu defilam în toată splendoarea în costum de baie. ? Momentul culminant a fost săritura în piscină, cu nu mai puţin de 5!!! duble. Am îngheţat în apă şi am răcit, însă am văzut secvenţele la avanpremiera serialului şi până şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune că a meritat tot efortul!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Cancan. 

Oana Zăvoranu pe micile ecrane după 15 ani de pauză
Oana Zăvoranu a răcit în timpul filmărilor de la ”Sacrificiul”. Sursa foto: click.ro

Ce rol va interpreta Oana Zăvoranu în serialul ”Sacrificiul”

Oana Zăvoranu va juca rolul unei prezentatoare de televiziune care s-a retras din lumina reflectoarelor  într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac alături de iubitul ei Boby (Conrad Mericoffer). Diva, numele pe care îl va purta actrița în serialul ”Sacrificiul” trăiește din mici afaceri, dar care au mare succes datorită renumelui său. Liniștea cuplului este tulburată de venirea unor noi vecini, familia Zamfir.

„Sacrificiul” este proiectul producătoarei de televiziune Ruxandra Ion și va fi difuzat la Antena 1. Serialul este o saga de familie și are un scenariu bazat pe fapte reale istorice, dar și pe fapte reale povestite de cunoscuți. Producția va aduce în prim plan poveștile de viață a trei familii diferite care vin din medii sociale diferite.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×