Oana Zăvoranu a avut o relație cu Mihai Mitoșeru: „M-am combinat cu Pepe ca să-l oftic”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/09/2019, 16:22
Oana Zăvoranu a avut o relație cu Mihai Mitoșeru: „M-am combinat cu Pepe ca să-l oftic”
Oana Zăvoranu s-a iubit cu Mitoșeru. Sursa foto: Facebook Sacrificiul Official

Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au fost împreună în urmă cu mai mulți ani de zile, iar dezvăluirea a fost făcută de cei doi în cadrul unei emisiuni. Oana a spus că s-a combinat apoi cu Pepe pentru a-l oftica pe cel care ieri a anunțat divorțul de Noemi, după ani de zile de relație.

Oana Zăvoranu s-a iubit cu Mihai Mitoșeru acum mulți ani

„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars. „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”, a mai spus actrița din telenovela Sacrificiul, scrie libertatea.ro.

Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat după 13 ani de căsnicie. Prezentatorul emisiunii „Se strigă darul” de la Kanal a scris un mesaj extrem de dur pe pagina lui de Facebook în care a dezvăluit că relația lui a luat sfârșit. Acesta a spus că este nemulțumit de comportamentul lui Noemi din ultima perioadă și că neînțelegerile s-au înmulțit între cei doi.

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru, pe vremea când aveau o relație. Sursa foto: libertatea.ro/ Colaj: Fanatik

Mihai Mitoșeru a anunțat divorțul ieri, pe Facebook

„După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

„Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!?”, a mai scris Mitoșeru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×