Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi după 13 ani de căsnicie: “Nu mai pot să fac pe prostul”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 14:02
Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi după 13 ani de căsnicie: “Nu mai pot să fac pe prostul” GALERIE FOTO
Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi după 13 ani de relație. Sursa foto: huff.ro

Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi după 13 ani de căsnicie! Anunțul trist a venit pe Facebook, iar cel care l-a postat a fost chiar Mihai Mitoșeru. Actorul și-a și motivat gestul spunând că nu se mai poate să facă pe prostul, deoarece lucrurile nu mai mergeau între el și soția sa.

Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi după 13 ani de relație

Se pare că divorțul va fi unul civilizat, deoarece va avea loc la notarul public, așadar se va face pe cale amiabilă. Mai mult, Mihai Mitoșeru îi urează încă soției sale să fie fericită, chiar și fără el. Mitoșru recunoaște că încă o iubește, dar spune că vor lucruri diferite.

Mihai Mitoșeru spune în mesajul postat pe Facebook că el își dorește o familie, copii, iar soția sa și-a pus…silicoane.  În plus, Naomi se pare că a părăsit căminul conjugal. „Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul!

Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi după 13 ani de relație
Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi după 13 ani de relație. Sursa foto: spynews.ro

El vrea copii, ea vrea silicoane

După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!?”, a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.

În urmă cu ceva timp, Mihai Mitoșeru declara că vrea să facă copii cu Naomi, imediat ce va fi posibil. „Normal că vrem copii. O să îi și facem, asta e sigur. Dar, cel puțin anul acesta, Noemi nu va deveni mamă, asta e sigur. Nu are voie. Nu are voie să rămână însărcinată încă câteva luni bune. Adică, medicii au fost categorici în această direcție.

Noemi și-a făcut implanturi cu silicon, anul trecut, și după o asemenea operație este recomandat ca măcat câteva luni să fie ”cuminte”. Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci, anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul”, declara Mihai Mitoșeru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×