Mihai Mitoșeru, grav bolnav! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/06/2018, 20:05
Mihai Mitoșeru, grav bolnav! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp GALERIE FOTO

Mihai Mitoșeru este disperat și spune că e grav bolnav. Acesta a postat recent un mesaj pe o rețea de socializare, în care explică ce i se întâmplă de ceva timp încoace. A ajuns să se simtă foarte rău, iar motivul este uluitor.

Mihai Mitoșeru a explicat pe larg ce i se întâmplă. Locuiește într-un complex rezidențial, iar din cauza unei săli de sport deschisă la parterul blocului său, nu își mai găsește liniștea. Acesta spune că a fsot la medic, iar acesta i-a confirmat boala.

Mihai Mitoșeru, grav bolnav

Mihai Mitoșeru spune că acum este grav bolnav și nu știe cum să găsească o soluție la această problemă. ”Locuiesc împreuna cu familia mea la etajul 7!!! Am făcut o boala la stomac din cauza stresului provocat de sala de aerobic, care poate duce la ulcer și cancer (am hârtie de la medicul specializat)! Am pierdut nenumărate joburi din cauza aceasta! Se aude muzica la maximum, dar se aud groaznic și ganterele aruncate la orele de bodypump pana la etajul 7!!!!!!! In plus vara aceasta se aude și muzica de la piscina cu tot cu fluierul pe care instructoarea și-l bagă în gură!!!!”, a scris Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×