Dorian Popa, despre rolul din Sacrificiul, noul serial de la Antena 1. Când debutează

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/09/2019, 19:09
Dorian Popa, despre rolul din Sacrificiul, noul serial de la Antena 1. Când debutează
Dorian Popa face parte din distribuția serialului Sacrificiu. Sursa foto: a1.ro

Serialul Sacrificiul, pariul Antenei pentru această toamnă, va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, de la orele 20:00. Din distribuția producției cu care postul trustului Intact speră să cucerească audiențele fac parte nume mari ale cinematografiei și scenei românești, precum Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, sau Marian Râlea, dar și Dorian Popa. De altfel, artistul a vorbit despre rolul pe care îl va interpreta în noul proiect semnat de Ruxandra Ion.

Ce spune Dorian Popa despre personajul său din Sacrificiul

Într-un interviu acordat recent, Dorian s-a declarat extrem de încântat de Mario, personajul căruia îi va da viață în Sacrificiul, mai ales că are ocazia de a improviza, venind cu „multe replici de acasă”. În plus, carismaticul actor și cântăreț este convins că publicul va gusta din plin duo-ul pe care îl formează cu Gabi Ciocan, alături de care a mai jucat în Pariu cu Viața, serial difuzat de Pro TV.

Îmi place foarte mult pentru cã îmi dă şansa de a-mi aduce foarte multe replici de acasã, foarte multe cuvinte sunt de la mine. Am deja câteva expresii pe care le-am împrumutat personajului şi la auzul cãrora râde tot platoul. Unul dintre ele o sã vi-l spun acum, în exclusivitate, este <<şarpe-miu>>, iar Mario îi spune fratelui sãu, interpretat de Gabi Ciocan aşa. Veţi înţelege începând din 11 şi 12   septembrie de ce. Este foarte haios duo-ul acesta, cei doi fraţi, Mario şi Antonio, sunt exact Pic şi Poc, dupã cum a început sã ni se şi spunã pe platourile de filmare!”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa, alături de Gabi Ciocan, partenerul său din serialul Sacrificiul. Sursa foto: a1.ro
Dorian Popa, alături de Gabi Ciocan, partenerul său din serialul Sacrificiul. Sursa foto: a1.ro

Distracția e la ea acasă pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul

Totodată, Dorian a descris atmosfera de pe platourile de filmare ale serialului pe care Antena 1 l-a pregătit pentru această toamnă. În plus, artistul a vorbit despre noua colaborare cu Ruxandra Ion, artizanul a numeroase producții de succes.

Eu sunt cel mai gãlãgios de pe platou. Ca sã înţelegeţi, am deja nouă ani de zile de când o cunosc pe doamna Ruxandra Ion, care este producãtorul acestui monstru de serial. Toată lumea ştie cã doamna Ruxandra este o persoanã foarte riguroasã, foarte strictã şi severã, însã în acelaşi timp apreciazã o glumã bunã, este un om cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, doar este producãtor tv şi atunci mã acceptã aşa cum sunt. Dumneai m-a descoperit, m-a fãcut ceea ce sunt, alãturi de mama mea şi de încã foarte puţine persoane, şi atunci ştie cum sã mã controleze, ştie exact ce sã îmi spună atunci când eu nu îmi dau seama şi sar calul, sã redevin serios pentru cã pânã la urmã este un platou de filmare!”, a mai spus Dorian Popa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×