Serialul Vlad Live pe Pro TV – Episodul 7

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/04/2019, 19:00
Serialul Vlad Live pe Pro TV – Episodul 7 GALERIE FOTO

Luni, 8 aprilie 2019, începe un nou episod din serialul ”Vlad” pe Pro TV, de la 20:30. Urmărește noile tensiuni, iubiri și răsturnări de situație Live Online! Serialul este un thriller despre trădare, puterea de a te reinventa și răzbunare, cu un scenariu puternic ce spune povestea lui Adrian, un tănâr aruncat în închisoare după ce amicii lui cei mai buni împreună cu viitoarea soție i-au înscenat un jaf în urma căruia mor oameni.

Serialul Vlad Live pe Pro TV- urmărește episodul 7

După câteva experiențe traumatizante trăite înînchisoare și cu ajutorul unui personaj cheie, Adrian găsește puterea de a-și schimba identitatea, astfel devine Vlad, personajul în jurul căruia se învârt toate. După ce evadează din penitenciar, revine în viața celor care l-au trădat pentru a-și face dreptate, dar lucrurile nu sunt atât de simple precum credea el. În episodul de la începutul săptămânii, în prim-plan va fi iubirea.

Este vorba despre câteva priviri tandre între Roxana, interpretată de Diana Sar, și protagonistul serialului. Roxana este sora mai mică a Elizei, fosta parteneră a lui Vlad. Inocentă și destul de neexperimentată, ea caută să se bucure pe cât posibil de viață, trăind cu teama că fiecare zi poate fi ultima. Glumeață, romantică, altruistă și entuziastă pentru tot ceea ce primește, se implică în multe activități caritabile și se folosește de resursele și cunoscuții surorii sale mai mari pentru a ajuta cât mai multe persoane.  La un moment dat, fata realizează că trebuie să se ocupe și de viața sentimentală, așa că vede în Vlad bărbatul visurilor ei, care în final devine motivul pentru care își continuă tratamentul.

Despre serialul Vlad

Serialul ”Vlad” este pariul postului Pro TV pentru această primăvară. Producția a debutat în data de 25 februarie și este difuzată în fiecare luni, de la 20.30. Serialul este inspirat din povestea lui Monte Cristo și este bazat pe o licență turcească, după producția Ezel, pe care Pro TV a cumpărat-o. În total vor fi 13 episoade și îi va avea ca principali actori pe: Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate).

Cei care completează distribuția sunt: George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu și Ana Badilas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×