Cum arată soţia lui Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV. Alina e de o frumuseţe rară. FOTO

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/04/2019, 18:02
Cum arată soţia lui Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV. Alina e de o frumuseţe rară. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată soţia Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV. Alina e de o frumuseţe rară. FOTO

Adrian Nartea este protagonistul noului serial de la Pro TV, ”Vlad”, unde interpreteaza un Monte Cristo modern. În viața reală, chipeșul actor se poate considera, la vârsta de 36 de ani, un om împlinit, căci are o carieră de succes și o familie superbă. Adrian are o relație de aproape 10 ani cu fostul manechin Alina Ferinceac, iar împreună au o fetiță, Mara, de trei ani.

Cum arată soția lui Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV

Actorul a povestit că ei sunt cei care se ocupă exclusiv de fiica lor, fără ajutor din partea vreunei bone sau a părinților. „Nu avem bonă. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brașov. Nu am vrut bonă pentru că ne-am dorit să avem noi grijă de ea”, a declarat îndrăgitul actor, în emisiunea ”Vorbește lumea”.

Adrian și Alina s-au întâlnit pentru prima dată în Tunisia, în 2010, unde au fost protagoniștii unei ședințe foto pentru un proiect. La acea vreme, Adi activa și ca model. După ce ședința foto a fost gata, au făcut schimb de numere de telefon, punct din care povestea lor de iubire a început să se contureze încet.

Cum arată soţia Adrian Nartea, interpretul lui Vlad, de la Pro TV. Alina e de o frumuseţe rară. FOTO
Cei doi soți Nartea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape 10 ani

Povestea lor de dragoste a început pe un teren neutru

„Bineînțeles că-mi amintesc cum ne-am cunoscut! A fost pe teren neutru, în Tunisia, am avut un job împreună acolo. Eu venisem de la București și ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu și am rezonat. Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să construim, cu pași mici… Sunt nouă ani de atunci”, a spus Adrian Nartea, într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

În 2014, în luna august, și-au unit destinele, la Brașov, orașul natal al lui Adi. La un an distanță a venit anunțul venirii pe lume a fetiței lor, iar de atunci Adrian tot mai așteaptă un al doilea copil, dar încă se află în „negocieri” cu soția.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×