Ce se întâmplă în episodul 6 din serialul Vlad, de la Pro TV! Mama lui Adrian l-a recunoscut

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/03/2019, 21:18
Ce se întâmplă în episodul 6 din serialul Vlad, de la Pro TV! Mama lui Adrian l-a recunoscut GALERIE FOTO
Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 6 din serialul Vlad, de pe Pro TV?

Episodul cu numărul 6 din cea mai nouă producție românească aduce noi momente care-i vor lăsa pe fani cu sufletul la gură. Mama lui Adrian l-a recunoscut! “Daca i-ai dat inelul este ca si cum ai recunoscut: sunt Adrian!” Episodul precedent din serial s-a bazat pe povestea lui Micky, fosta iubită a unui samsar. Acesta a reușit să-și schimbe viața în totalitatea cu ajutorul lui Vlad. Producția a necesitat nu mai puțin de 6 luni de filmări, 140 de actori principali și secundari și 100 de locații din România, dar și din străinătate.

Episodul 6 din serialul Vlad, de la Pro TV, aduce noi povești surprinzătoare!

Serialul Vlad, de la Pro TV, a intrat bine în inima românilor, astfel că mulți au fost impresionați de povestea de bază a acestuia. În episodul cu numărul 6, Adrian va urma să fie recunoscut de mama sa biologică. Serialul este difuzat în fiecare seară de luni, de la orele 20:30.

Principalii actori sunt: Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate).

Totul despre serialul Vlad

Acesta este prima producție românească, primul serial thriller și se difuzează în fiecare luni, la Pro TV, la orele 20:30. „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.

Este vorba despre o poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize“, a declarat Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×