Live Stream Online Serialul Vlad, luni, 25 martie – Episodul 5

Dan Stancu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 22:34
Live Stream Online Serialul Vlad, luni, 25 martie – Episodul 5 GALERIE FOTO
Live Stream Online Serialul Vlad, luni, 25 martie - Episodul 5

Episodul cu numărul 5 al îndrăgitei producții românești de la Pro TV aduce, de la ora 20:30, noi răsturnări de situație și întâlniri emoționante între două personaje importante. În plus, o femeie superbă își face apariția în viața lui Ștefan și lucrurile se complică pentru cei doi. „Dragostea are planurile ei”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a serialului „Vlad”, înainte episodului de luni, 25 martie.

Live Stream Online Serialul Vlad, luni, 25 martie – Episodul 5. Tensiunea crește

În episodul din această seară, Eliza se întâlnește cu Maria și Răzvan la mormântul lui Adrian. În mod surprinzător, cele două femei se apropie una de cealaltă, iar Eliza îi învită pe amândoi la Casa Dragomir. Va urma o întâlnire emoționantă, care va lăsa urme, se spune pe pagina de internet a serialului.

Pe de altă parte, viața lui Ștefan începe să se schimbe după apariția Carlei, o femeie superbă care încearcă să îl seducă. Se întâmplă lucruri și în viața Elizei, care acceptă o invitație la cină venită din partea Roxanei și a lui Vlad. Acesta o va întreba despre iubire și relații anteriorare și rămâne de văzut dacă Eliza își va stăpâni emoțiile. În plus, fanii serialului vor afla mai multe detalii despre un bărbat misterios, Tibi.

Monica Bârlădeanu, seducătoare și la filmări
Monica Bârlădeanu, seducătoare și la filmări

Ce spune Monica Bârlădeanu despre personajul Carla

Seducătoarea Monica Bârlădeanu a vorbit despre personajul Carla, o femeie frumoasă. „Eu nu am jucat niciodată o femeie frumoasă. În sfârșit, pot să fiu eu… pot să port o rochie, un decolteu. Carla este mult mai exuberantă și mai generoasă cu expunerea, dar m-am bucurat că nu mai trebuie să mă mai pocesc în vreun fel, cu șuvițe prost făcute sau cu păr creț sau cu niște rochii-sac”, a spus Monica Bârlădeanu.

Ea a declarat că este încântată de ce s-a întâmplat la filmări. „A fost o experiență, și pentru noi și pe set, în spatele camerelor, absolut fabuloasă, pentru că ne-am unit foarte frumos, am găsit foarte mulți oameni cu care ne potrivim, pur și simplu”, a povestit Monica Bârlădeanu.

Actrița a ținut să vorbească și despre personajul său: „Vlad, știind setul de abilități de care dispun, mă antamează într-o misiune foarte delicată, care la un moment dat devine complicată. Sunt o armă pe care Vlad o folosește, dar o armă cu mustrări de conștiință la un moment dat. Eu sunt șahul la rege, sunt atac la regină, fac tot felul de lucruri. Sunt falanga finală care ajută să se întâmple niște lucruri”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×