Serialul Vlad Live pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 6

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/10/2019, 19:00
Serialul Vlad Live pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 6
Ce se întâmplă în episodul din seara aceasta a serialului Vlad. Sursa foto: protv.ro

Iubitorii serialului „Vlad” pot viziona în seara aceasta un nou episod. Telespectatorii vor putea urmări începând cu ora 20:30 răsturnări de situație, noi metode de răzbunare și conflicte. Unul dintre fericiții câștigători ai campaniei „Trăiește răzbunarea” va apărea în episodul de diseară.

UPDATE: Episodul 6 al serialului Vlad n-a mai fost transmis luni de Pro TV, întrucât canalul TV a preferat să transmită meciul de tineret între România și Irlanda de Nord.

Serialul Vlad revine cu un nou episod doar pe Pro TV

Serialul „Vlad” a fost așteptat cu sufletul la gură de telespectatorii din România de când a fost anunțat. Au trecut 10 luni de la debutul pe micile ecrane și iată că serialul a ajuns la sezonul cu numărul doi și în seara aceasta se va difuza episodul 6. Fiecare sezon va avea un total de 13 episoade. Filmările serialului despre care gurile rele spun că a fost copiat după o telenovelă turcească au avut loc în mai multe locații din România printre care se numără Palatul Bragadiru și Snagov. În plus, telenovela are câteva scene filmate și în cazinourile și hotelurile grecești, după cum arată Pagina de Media.

Alberto Hangan a participat la concursul inițiat de postul de televiziune Pro TV intitulat „Trăiește răzbunarea” și a câștigat un rol secundar în serial. Așadar, provocarea regizorului Jesus del Cerro și-a găsit primul câștigător. Urmează să mai fie desemnat un câștigător. Tânărul va debuta pe micile ecrane și va juca o scenă plină de încărcătură emoțională. Alberto este cel care nu a vrut să-i ia bani domnului Dragomir, dar este nevoit să-i dea chiar și bon fiscal după ce proprietarul cazinoului îi atrage atenția.

Serialul a ajuns la sezonul 2, episodul 6
Alberto Hangan a fost actor timp de câteva secunde în serialul Vlad care va fi difuzat în seara aceasta. Sursa foto: Instagram.com

Ce s-a întâmplat în episodul trecut din serialul Vlad

„Vreau să-l scot pe Ștefan din schemă, să-l elimin, să dispară complet”, le va spune Vlad foștilor săi prieteni. Dacă a reușit să-i covingă pe Eliza și Leo să-i întoarcă împotriva lui Ștefan ați aflat în episodul de săptămâna trecută. Trecutul se pare că a prins-o din urmă pe Delia, iar faptul că Iulia s-a întors pe meleaguri romînești i-a creat probleme soției lui Cezar. Focuri de armă s-au tras în locuința în care Delia și-a dus fiica pentru a o proteja.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×