Serialul Vlad Live pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 5

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/10/2019, 18:40
Serialul Vlad Live pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 5 GALERIE FOTO
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV - Sezonul 2 episodul 5. Sursa foto: adevarul.ro

Serialul Vlad revine luni pe micile ecrane, când fanii serialului de la Pro TV vor putea urmări live, dar și online, episodul 5 din sezonul 2. Suspansul atinge cote maxime când Vlad este mânat de răzbunare mai ceva decât până acum.

Serialul Vlad revine luni seara Live pe Pro TV cu Sezonul 2, episodul 5

Dornic să-și ducă răzbunarea la bun sfârșit, Vlad va încerca să-i întoarcă pe Eliza și pe Leo împotriva lui Ștefan. ”Vreau să-l scot pe Ștefan din schemă, să-l elimin, să dispară complet”, le va spune acesta foștilor săi prieteni. Dacă va reuși Vlad să-i convingă pe cei doi să-l trădeze pe Ștefan, așa cum au făcut-o în trecut cu Adrian, vedem luni, de la ora 20:30, la PRO TV.

Trecutul o prinde din urmă și pe Delia, iar venirea în țară a Iuliei va genera alte probleme pentru soția lui Cezar. Rivalii lor vor trage focuri de armă chiar în casa în care Delia a dus-o pe fiica ei ca  să o protejeze. Care este bărbatul care le va ascunde pe Iulia și pe Delia de cei care le pun viețile în pericol, vedem luni, la PRO TV.

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV - Sezonul 2 episodul 5
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2 episodul 5. Sursa foto: playtech.ro

Vlad vorbește sincer cu Eliza

Eliza se refugiază în brațele lui Vlad, iar povestea de dragoste dintre ei ajunge într-un alt punct important. Luni vedem cum pasiunea pune stăpânire pe rațiunea lor întunecată, iar cei doi regăsesc fiorii primelor atingeri. ”Sunt în stare să trec peste orice. Te vreau pe tine. De tot”, îi va spune Vlad Elizei, într-un moment de sinceritate.

Luni, de la 20:30, continuă jocul pentru putere, în serialul VLAD și vedem cum dorința de răzbunare este plătită cu sângele oamenilor nevinovați.

La nivelul întregii țări, serialul Vlad, de pe Pro TV, a trecut, pentru prima dată, după Chefi la cuțite. A avut o medie de 1,3 milioane de români pe post, cu aproape 40.000 mai puțini decât show-ul de la Antena 1, care îi are protagoniști pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×