Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 5

Alex Năstase   
în Stiri mondene
25/09/2019, 19:00
Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 5 GALERIE FOTO
Sacrificiul este difuzat de Antena 1. sursa foto - facebook

Continuă serialul Sacrificiul și FANATIK îți explică unde poți vedea Live Stream Online sezonul 1, episodul 5 de la Antena 1.  Vă readucem aminte că scenariul este unul bazat pe fapte reale și povestite de cunoscuți. Proiectul Ruxandrei Ion este dezvoltat împreună cu Simona Macovei și Radu Grigore (aceeași echipă care a lucrat și la Fructul Oprit), iar distribuția este formată din actori tineri și nu numai. AICI POȚI SĂ URMĂREȘTI EPISODUL

Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1

Noul serial este produs pentru Antena 1 de Dream Film Production. De altfel, peste 40 de actori au filmat în ultimele 13 săptămâni, iar rezultatul pare a fi unul destul de bun. În primele 4 episoade, Antena 1 a reușit să capteze atenția telespectatorilor.  ”Sacrificiul” se află în grila de programe în fiecare zi de miercuri și joi începând cu ora 20:00. Concret, serialul prezintă poveștile a trei familii care vin din medii sociale diferite.

Filmările au avut loc în patru locații în București, Mogoșoaia, Buftea și Snagov. De asemenea, echipa de filmare și actorii s-au deplasat la Moeciu și la Mamaia. Totodată, actorii au schimbat 1.400 de ținute de la designeri români de top, dar și de la branduri internaționale cu renume. Din distribuția serialului ”Sacrificiul” fac parte actori foarte cunoscuți, dar și mai puțin știuți de public care încearcă să-și găsească locul în inimile fanilor.

Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 . Sacrificiul
Sacrificiul a ajuns la episodul 5. Sursa foto – facebook

Sacrificiul, Sezonul 1, episodul 5

Printre actorii români cu renume din țara noastră se numără: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Cristina Ciobănașu, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Doinița Oancea, Claudiu Istodor sau Vlad Gherman. „Este un format nou, original, pe care l-am dezvoltat împreună cu Simona Macovei și Radu Grigore si la care muncim încă din toamna anului trecut. Consider că e un proiect foarte ambițios.

Are o distribuție absolut excepțională, formată din tineri (nume noi), tineri de care știți deja, dar și monștrii sacri ai teatrului românesc pe care orice producător și regizor ar fi onorați să îi aibă în distribuție”, spunea Ruxandra Ion despre serial

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×