Unde se filmează serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Chef Patrizia Paglieri şi-a pus casa la bătaie

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
24/09/2019, 13:40
Unde se filmează serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Chef Patrizia Paglieri şi-a pus casa la bătaie
Serialul Sacrificiul se filmează în vilele luxoase ale Patriziei Paglieri și fostului primar Crin Halaicu. Sursa foto: a1.ro

Pe lângă distribuția de gală, Sacrificiul, serialul cu care Antena 1 și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă se poate lăuda cu decoruri somptuoase, grădini demne de calendare, camere elegante, dar și apusuri spectaculoase. Toate acestea i-au făcut pe cei mai curioși dintre telespectatori să se întrebe unde se filmează producția care poartă semnătura uneia dintre cele mai cunoscute producătoare din țara noastră.

Serialul Sacrificiul se filmează în vila Patriziei Paglieri

Potrivit click.ro, reședința uneia dintre familiile prezentate în serial serial este de fapt o vilă spectaculoasă care aparține unuia dintre cei mai apreciați bucătari din țara noastră. Vorbim despre chef Patrizia Paglieri, cunoscută publicului larg pentru aparițiile în diverse emisiuni televizate cu specific culinar, printre care se numără și Masterchef. Chestionată pe marginea acestui subiect, Patrizia a dezvăluit că avea de gând să vândă locuința, însă a decis până la urmă să o închirieze, mai ales că are mare încredere în echipa Ruxandrei Ion.

Chiar mi-au găsit o brăţară de aur pe care am pierdut-o. Cei de la Antena 1 ştiau de casă, au mai făcut reportaje acolo şi m-au întrebat dacă o închiriez. Până când se termină filmările eu stau tot în Mogoşoaia, la un complex de vile cu grădină, unde am închiriat pentru că am nevoie de spaţiu cu grădină pentru câini. Casa le-a aparţinut străbunicilor, mama a copilărit acolo, este mobilă multă şi veche, iar ei aveau nevoie cu tot cu ea. Are cinci camere, o sufragerie imensă şi e foarte mult spaţiu, are şi piscină, are şi grădină şi tot ce trebuie. Sunt peste 3.000 de metri pătraţi, are toate utilităţile necesare şi mă bucur că e pe mâini bune”, a declarat Patrizia Paglieri.

Așa arată vila Patriziei Paglieri, unde se filmează serialul Sacrificiul. Sursa foto: click.ro
Așa arată vila Patriziei Paglieri, unde se filmează serialul Sacrificiul. Sursa foto: click.ro

Familia Zamfir filmează în locuința unui fost primar al Capitalei

Totodată, familia Zamfir, personaje interpretate de Adriana Trandafir, Sandu Mihai Gruia sau Dorian Popa filmează în casa fostului primar general al Capitalei, Crin Halaicu. Situat în Mogoşoaia, locuința în care domnește luxul era pusă în vânzare din 2018, după cum a dezvăluit Robert Turcescu.

Priviţi şi vă minunaţi! Se vinde această vilă din Mogoşoaia, 3000 de mp construiţi şi vreo 10.000 de mp de teren de-a lungul lacului (…) Proprietarul este domnul Crin Halaicu, fost primar-general al Capitalei”, a scris cunoscutul jurnalist la vremea respectivă, pe contul personal de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×