CE TRANSFORMARE! Cum a ajuns să arate Patrizia Paglieri acum, după ce a fost dată afară de la „MasterChef”! E de nerecunoscut

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/04/2017, 21:07
CE TRANSFORMARE! Cum a ajuns să arate Patrizia Paglieri acum, după ce a fost dată afară de la „MasterChef”! E de nerecunoscut GALERIE FOTO

A fost singura femeie-jurat din istoria „Masterchef România” şi, fără doar şi poate, a reprezentat sarea şi piperul de care duce lipsă acest sezon al show-ului culinar. Ce s-a întâmplat însă cu Patrizia Paglieri după ce a fost dată afară?!

S-a născut în Bahamas, şi-a trăit tinereţea în Italia, dar, de 24 de ani, locuieşte în ţara noastră. După ce a rupt-o cu „Masterchef”, a avut timp să se ocupe mai mult de ea însăşi. Pe de o parte, a reuşit să slăbască uluitor de mult, ajungând la o formă fizică de-a dreptul de invidiat. Iar pe de altă parte s-a concentrat mai mult pe afacerile ei. Este vorba despre mai multe restaurante în Bucureşti, pe care ea înseşi le-a pus pe picioare, dar şi de o Academie de Bucătărie.

Un alt fapt ciudat este următorul. Atât în cadrul emisiunii, cât şi în viaţa de zi cu zi, pe Patrizia o vedem îmbrăcată doar în ţinute închise la culoare, toată garderoba ei fiind compusă din rochii şi alte piese vestimentare negre. Motivul?! „Negrul e o culoare care îmi place. Mi-a plăcut mereu. Şi, în plus, oamenii din jur îmi spun că mă prinde bine„, explică italianca de 47 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×