Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 4

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/09/2019, 19:30
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 4
Ce se întâmplă în episodul 4 din serialul Vlad. Sursa foto; playtech.ro

Serialul „Vlad – Cine iubește nu iartă” se difuzează în fiecare seară de luni începând cu orele 20:30, imediat după știrile Pro TV. În episodul din seara aceasta fanii serialului vor avea parte de trăiri intense pentru că se anunță trădări și schimburi de tabere, toate în numele răzbunării. Nu pierde scena în care Vlad, personajul principal amenință o persoană. Vezi numai diseară despre cine este vorba! 

Serialul Vlad, episodul 4, numai pe Pro TV de la ora 20:30

Serialul „Vlad” este realizat după un format internațional fiind achiziționat din Turcia. În episodul din seara aceasta din serialul „Vlad” trădarea este la putere. Așa se face că jocurile de putere au fost făcute, iar zarurile au fost aruncate. Leo și Eliza fac alegeri periculoase în propriul lor interes. Mai multe strategii intervin în jocul pentru putere fapt care duce la schimbarea taberelor. Dușmanii trec în tabăra cealaltă și devin aliați în ciuda voinței lor.

„Îmi ești dator și o să plătești! După… faci ce vrei tu!”, este replica lui Vlad. Vizionează episodul 4 din seara aceasta și vei pe cine amenință Vlad. Tot în episodul din seara aceasta Delia merge mai departe cu planul ei de răzbunare și face în așa fel încât Iulia să ajungă în haosul din București. Delia nu se mai gândește că-i pune viața în pericol Iuliei. Tibor a luat hotărârea de a renunța la înregistrare și îi va da cardul unui dintre cei patru prieteni. Cine să fie: Vlad, Eliza, Ștefan sau Leo? Stai cu ochii pe Pro TV de la ora 20:30 și află amănuntele! Nu pierde cele mai importante jocuri și strategii. Află dacă deciziile luate sunt cele mai bune sau devin un coșmar greu de descris.

Serialul poate fi vizionat în fiecare zi de luni la Pro TV
Care sunt evenimentele care se vor petrece în sezonul 2 din serialul Vlad. Sursa foto: protvplus.ro

Ce se mai întâmplă în sezonul 2 din serialul Vlad

În sezonul 2 al serialului „Vlad” vom urmări povestea de dragoste dintre Vlad și Eliza care a prins contur la finalul primul sezon. Tot toamna aceasta vom afla că în viața lui Cezar se întoarce fosta sa parteneră Delia, iar Tibi își schimbă planurile. Nici Miki nu este uitată, ea fiind pusă într-o situație în fața căreia va rămâne fără cuvinte.

„Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un început pentru o poveste de dragoste și răzbunare mult mai complicată decât s-ar crede. Mă bucur că Vlad se întoarce cu sezonul 2 și sunt nerăbdător pentru reacțiile telespectatorilor. Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multă acțiune, mai multă dragoste, mai mult suspans. Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade. Ne bucurăm nespus că sezonul 2 vine cu noutăți în distribuția noastră, cum ar fi Elvira Deatcu și Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad. De asemenea, Anghel Damian, care a trecut și la masa de scris și este scenarist în noul sezon”, a mărturisit regizorul serialului Jesus del Cerro, potrivit paginademedia.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×