Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 3

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/09/2019, 19:00
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 3
Serialul Vlad poate fi urmărit live online. Sursa foto: PRO TV

Fanii serialul Vlad pot urmări producția live stream online pe PRO TV PLUS, iar episodul 3 din cel de-al doilea sezon se va difuza astăzi la ora 20:30, după Știrile PRO TV. În episodul de azi reintră în scenă personajul Carla, interpretat de Monica Bârlădeanu. Povestea lui Vlad atinge noi cote tensionate, iar problemele se țin lanț de protagonistul filmului.

Serialul Vlad, live online pe PRO TV, de la ora 20:30

În episodul de azi, Filip, devastat de suferința cauzată de moartea tatălui, are din nou gânduri negre și ia arma în mână. De data asta va ochi ținta, iar telespectatorii vor fi cu siguranță cu gura căscată după scenele dramatice pe care le vor viziona. Filip va avea o nouă victimă, victimp pe care telespectatorii o vor afla în această seară.

De asemenea, Ștefan va fi la un pas să afle marele secret al lui Vlad. Cei doi vor protagoniza o partidă de poker care va ține publicul cu sufletul la gură. Va afla în cele din urmă Ștefan cine este cu adevărat Vlad? Vlad se va mai confrunta și cu o mare problemă în cel de-al treilea episod. Unul dintre aliații săi va fi dat dispărut, iar prima ipoteză este că acesta ar fi murit.

serialul vlad live online
Serialul Vlad este difuzat de PRO TV lunea de la ora 20:30. Sursa foto: PRO TV

Delia va avea nevoie de Vlad în episodul 3

Și Delia își va urma propria strategie pentru care va avea mare nevoie de Cezar. „Cezar n-ar muri degeaba! Tu nu mai eșți băiatul ăla senin, cu privire nevinovată. Băiatul ăla a murit în incendiu la Rahova, acum ești ca noi, Vlad! Fie că-ți place, fie că nu! Am nevoie de un bărbat puternic lângă mine, tu ești acela. Ne ești dator!”, spune Delia.

Una din surprizele plăcute ale episodului de astăzi este revenirea Monicăi Bârlădeanu în serial. Despre rolul ei, diva a vorbit pentru protv.ro:O bucurie imensă, e un serial la care noi, cu toții, suntem foarte investiți emoțional, sufletește. În momentul în care tu filmezi, iar difuzarea se întâmplă cu un decalaj de câteva luni, nu ai parte de aplauze imediate și nu-ți dai seama cum arată ce ai făcut. 2 milioane de telespectatori mi se pare că înseamnă că ceea ce s-a întâmplat în acest serial este foarte, foarte bine”.

„Vara aceasta, am fost foarte mult prin țară și m-am bucurat de extraordinar de multe întrebări: când începe sezonul 2, despre personaje, despre ce se întâmplă, oameni care încercau să smulgă de la mine, cu orice preț, mici spoilere. N-aș fi crezut ca în fiecare benzinărie să primesc o întrebare despre VLAD”, a mai spus actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×