Monica Bârlădeanu, cea mai frumoasă apariție din serialul Vlad, de la Pro TV, și în sezonul 2. Actrița o interpetează pe Carla

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/09/2019, 10:31
Monica Bârlădeanu, cea mai frumoasă apariție din serialul Vlad, de la Pro TV, și în sezonul 2. Actrița o interpetează pe Carla GALERIE FOTO
Monica Bârlădeanu este Carla în serialul Vlad. Sursa foto: PRO TV

Monica Bârlădeanu, una din cele mai frumoase actrițe din România, se întoarce la PRO TV în serialul Vlad, astăzi, de la ora 20:00. Artista care o interpretează pe Carla spune că episodul de azi îi va ține cu sufletul la gură pe români. Carla va deveni mai rea, mai seducătoare, iar rolul ei va fi din ce în ce mai relevant în desfășurarea acțiunii poveștii.

Monica Bârlădeanu revine în serialul Vlad

Monica descrie continuarea serialului Vlad drept mult mai atractivă. Va fi mai multă acțiune și mai multă tensiune în acest sezon nou, care a debutat în luna septembrie. Vedeta este extrem de entuziasmată de rolul pe care îl joacă în acest sezon nou și spune că personajul ei nu visa niciodată că va ajunge atât de important.

Monica a declarat pentru site-ul PRO TV că lumea o oprește pe stradă și în benzinării să o întrebe tot felul de lucruri în legătură cu serialul fenomen. Mulți vor să afle cum e în culise și ce se va întâmpla în episoadele următoare, însă actrița nu poate decât să le ofere un zâmbet și să țină secretul.

Monica Bârlădeanu
Actrița revine în episodul care va fi difuzat azi, 23 septembrie, de la ora 20:00. Sursa foto: PRO TV

Oamenii o opresc pe actriță pe stradă să o întrebe despre serial

„O bucurie imensă, e un serial la care noi, cu toții, suntem foarte investiți emoțional, sufletește. În momentul în care tu filmezi, iar difuzarea se întâmplă cu un decalaj de câteva luni, nu ai parte de aplauze imediate și nu-ți dai seama cum arată ce ai făcut. 2 milioane de telespectatori mi se pare că înseamnă că ceea ce s-a întâmplat în acest serial este foarte, foarte bine”, a declarat Monica Bârlădeanu.

„Vara aceasta, am fost foarte mult prin țară și m-am bucurat de extraordinar de multe întrebări: când începe sezonul 2, despre personaje, despre ce se întâmplă, oameni care încercau să smulgă de la mine, cu orice preț, mici spoilere. N-aș fi crezut ca în fiecare benzinărie să primesc o întrebare despre VLAD”, a mai spus actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×