Serialul Vlad Live pe Pro TV – Episodul 9

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/04/2019, 19:00
Serialul Vlad Live pe Pro TV – Episodul 9
Serialul Vlad Live pe Pro TV – Episodul 9

Serialul Vlad va aduce un alt episod în fața publicului, de la 20:30, unul cu mai multă acțiune ca niciodată. Întrebarea care marchează episodul 9 este dacă Adrian Anuței a avut vreun prieten, iar certitudinea constă în faptul că Răzvan se apropie din ce în ce mai mult de Vlad.

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Episodul 9

De asemenea, Carla se apropie din ce în ce mai mult de sufletul lui Ștefan, iar deznodământul îl vom afla în această seară. Serialul este un thriller despre trădare, răzbunare și puterea de a te reinventa, cu un scenariu care spune povestea lui Adrian, un bărbat aruncat în penitenciar după ce amicii lui cei mai buni, împreună cu viitoarea soție, i-au înscenat un jaf în urma căruia mor oameni.

După câteva experiențe traumatizante din închisoare, Adrian își găselte puterea de a-li schimba identitatea, așa că devine Vlad, personajul în jurul căruia se învârt toate. După ce evadează din închisoare, revine în viața oamenilor care l-au trădat, pentru a-și face dreptate, însă lucrurile nu sunt atât de simple precum credea el. În episoadele anterioare, pe lângă trădare și răzbunare, a apărut și sentimentul de iubire.

Serialul Vlad Live pe Pro TV – Episodul 9
Urmărește Live noul episod

Legătura dintre Roxana și protagonistul serialului

Este vorba despre câteva priviri între Roxana și protagonistul serialului. Roxana este sora mai mică a Elizei, fosta parteneră a lui Vlad. Destul de neexperimentată și inocentă, caută să se bucure de viață, trăind cu teama că fiecare zi poate fi ultima.

Romantică, altruistă și glumeață, se implică în multe activități caritabile și se folosește și de resursele și cunoscuții surorii sale mai mari. Într-o clipă, fata realizează că trebuie să se ocupe și de viața personală, astfel că vede în Vlad un bărbat bine, care devine, de altfel, și motivul pentru care își continuă tratamentul.

În total vor fi 13 episoade și îi va avea ca principali actori pe: Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×