Serialul Vlad Live pe Pro TV, episodul 10

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
29/04/2019, 19:07
Serialul Vlad Live pe Pro TV, episodul 10 GALERIE FOTO
Vlad da un ordin criminal, in episodul 10 al serialului de la Pro TV

Fanii serialului Vlad își pot revedea live pe Pro TV personajele preferate! Episodul 10 al celebrului serial cu care televiziunea din Pache Protopopescu a dat lovitura este unul plin de tensiune, iar soarta unor personaje foarte importante atârnă de o ață foarte subțire!

Serialul Vlad revine luni, de la ora 20:30, live la Pro TV

Vlad se pare că va da un ordin criminal: uciderea inginerului. Dacă va reuși Leo să-și ducă planul la bun sfârșit, ce îl va scoate din minți, cum va fi întâlnirea cu inginerul în camera de tortură și de ce e de acord Vlad ca Leo să-l execute pe Cezar? Vedem totul luni, de la 20:30.

După foarte mult timp, Roxana se întâlnește cu tatăl ei, însă atitudinea fetei față de el nu este cea pe care Titi o aștepta. ”E greu să ierți pe cineva de care nici nu-ți amintești.”, îi spune ea, iar el îi explică cum s-au sacrificat pentru ea. Cum reacționează Roxana, vedem în cel de-al zecelea episod VLAD.

Serialul Vlad episodul 10
Serialul Vlad episodul 10

Eliza începe să afle totul

Eliza o vizitează pe mătușa Lia la spital și decide să-i povestească tot ce a făcut în trecut și cum l-a trădat pe Adrian, dar și îngrijorarea ei vizavi de filmulețul din noapte jafului, pe care bănuiește că l-a văzut Matei. Care sunt sfaturile mătușii și cum hotărăște Eliza să țină cont de ele și să le pună în aplicare, aflăm luni seară.

Relația Carlei cu Ștefan trece la următorul nivel, iar Eliza începe să afle totul. Luni, tensiunea atinge cote fulminante, iar acțiunea va decide soarta unor personaje cheie, în episodul zece VLAD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×