Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 26 aprilie

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/04/2019, 17:49
Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 26 aprilie GALERIE FOTO
Românii au Talent Live Stream Online, ediția de vineri, 26 aprilie

Românii au Talent difuzează azi, vineri, al 12-lea episod al show-ului mult iubit de românii. Concurenții de astăzi vin pe scena mare a dorințelor cu numere extraordinare care taie răsuflarea. Sezonul 9 este denumit și show-ul suprem. Juriul format din: Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre, și inegalabilii prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș va urmării în detaliu concurenții pentru a face decizia cea mai bună.

Românii au Talent, ediția de vineri, 26 aprilie

Sezonul cu numărul 9 s-a ținut de cuvânt. Acesta, denumit ca show-ul suprem, a adus pe scena talentelor concurenți unul și unul. Publicul și jurații  au fost cei care au văzut lucruri în premieră în istoria emisiunii, lucruri care i-au făcut să aștepte cu sufletul la gură fiecare pas al celui venit pe marea scenă.

De asemenea, încurajările din culise ale cuplului de prezentatori de nelipsit format din Pavel Bartoș și Smiley i-au ajutat pe cei mai puțini pregătiți de emoții. Felul în care cei doi se completează și legătura dintre concurenți și aceștia le-au făcut viața mai ușoară celor ce vor păși azi, 26 aprilie, pe scena talentelor.

Românii au Talent, ediția de vineri, 26 aprilie
Românii au Talent, ediția de vineri, 26 aprilie

Smiley și Pavel Bartoș, rețeta succesului

„De fiecare dată când avem nevoie de un sfat, e important că îl putem cere unul de la altul. Vacanțe în familie nu am apucat înca, aștept ca și el să se însoare”, povestește Pavel Bartos, iar Smiley il completeaza: „Dacă ai nevoie de terapie prin râs, Pavel e omul potrivit. E un fel de terapeut prin comedie”, au povestit ce doi.

Cei doi au mărturisit faptul că și defectele le sunt simpatice. ”Este extrem de optimist, știe foarte bine să-și dea seama de momente: când ești bine, când nu ești bine, când să întrebe ceva, când să nu te întrebe. E un prieten de nadejde și mă bucur că l-am cunoscut. La Pavel și defectele sunt simpatice”, au povestit despre relația lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×