Mihai Petre, limbaj vulgar la Românii au Talent! Cum au reacționat Andra și Florin Călinescu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2019, 23:32
Mihai Petre, limbaj vulgar la Românii au Talent! Cum au reacționat Andra și Florin Călinescu
Mihai Petre, ântr-o ipostază surpinzătoare la Românii au Talent

Românii au Talent nu încetează să-și surprindă telespectatorii. Ediția din seara de vineri, 19 aprilie, s-a remarcat nu doar prin prestațiile concurenților, care au pus în scenă momente inedite și pline de spectacol, ci și prin intervențiile membrilor juriului.

Surpriză la Românii au Talent. Mihai Petre a folosit un limbaj vulgar

Cei patru jurați ai emisiunii Românii au Talent contribuie, la rândul lor, la spectacol. Fie că dezbat în stilul caracteristic momente impresionante puse în scenă de concurenți, sau povestesc întâmplări inedite, intervențiile sun întotdeauna savuroase și dau culoare show-ului.

Este și cazul lui Mihai Petre, surprins de data aceasta într-o postură cu care nu suntem obișnuiți. Cunoscutul dansator a profitat de un moment de respiro între numerele concurenților pentru a le relata colegilor din juriu o întâmplare mai puțin plăcută prin care a trecut în tinerețe. Limbajul folosit, nu-i face însă deloc cinste.

Mihai Petre, la Românii au Talent
Mihai Petre, la Românii au Talent

Ce a spus Mihai Petre la Românii au Talent

La o graniţă, înainte de 90, mi-a pus unu pistolul la ceafă. Noi eram cu tren şi mergeam în Slovenia. La un moment dat, ne-au dat jos şi ne-au pus într-o maşină, maşină care nu era taxi, şi ne-au dus cinci minute. Ne-au cerut 100 de mărci. Eu ceream explicaţii: de ce ne-aţi dat jos că aveam invitaţii, mergem la antrenament. Când mi-a pus ăla arma rece în ceafă şi mi-a spus mergi în limba lui, mi-a fost foarte frică, efectiv m-am c***t pe mine” , le-a povestit Mihai Petre colegilor săi din juriu. Nu se întâmplă foarte des ca îndrăgitul dansator și coregraf să fie surprins folosind un limbaj vulgar.

În acel moment, Andra și Andi Moisescu au rămas fără cuvinte. Florin Călinescu a avut însă o remarcă ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. „De ce nu o fi tras ăla atunci” , a replicat îndrăgitul actor și om de televiziune, în stilul caracteristic.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×