Mihai Petre și Florin Călinescu s-au certat după acest număr, la Românii au Talent: ”Ăsta este dans?”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/03/2019, 21:58
Mihai Petre și Florin Călinescu s-au certat după acest număr, la Românii au Talent: ”Ăsta este dans?” GALERIE FOTO
Scandal la Romanii au Talent, dupa un numar cu costume oglinda

Scandal la Românii au Talent, la ediția din 8 martie, după un număr cu costume oglindă! Protagoniștii au fost Florin Călinescu și coregraful Mihai Petre! Cei doi s-au contrat, iar Florin Călinescu mai că i-a pus la indoială calitățile de dansator celuilalt jurat.

Mihai Petre si Florin Călinescu s-au contrat din nou la Romanii au Talent

Jurații de la Românii au Talent s-au luat la harță din cauza unui număr văzut de fiecare în parte într-un fel. În timp ce Mihai Petre a fost dat pe spate de dansul unei trupe de trei băieți îmbrăcați în costume foarte strălucitoare, ca de oglindă, Florin Călinescu a văzut altceva.

”Ăsta ți s-a părut ție dans? Mie mi s-a părut un ***, ăsta nu a fost dans. Au dat 300 de lei pe costume și nu au făcut nimic în rest! O să te înțep cu un ac la toate dansurile mișto pe care tu le notezi cu nu”, a spus Florin Călinescu.

Mihai Petre s-a contrat cu Florin Calinescu la Romanii au Talent

”E un număr foarte slab și cu asta basta!”

”Mie mi s-a părut mișto! La cum străluceau, nu mai aveau nevoie de prea multă mișcare! A fost de efect!”, a spus Mihai Petre, culmea, mai indulgent ca niciodată.

”E un număr foarte slab și cu asta basta!”, a conchis Florin Călinescu, vizibil supărat pentru că nici Andra și nici Andi Moisescu nu i-au împărtășit ideea.

Andi Moisescu a fost și el gică contra la un caz unde ceilalți colegi au spus „Da”. Nu i-aplăcut Ludovic Filter care este un alt nume care va rămâne în memoria telespectatorilor. Are 21 de ani, este din Satu Mare și a urcat pe scenă cu o piesă emoționantă dedicată mamei sale. Jurații chiarau crezut că îl aud pe Eminem. Toți jurații au fost impresionați, mai puțin Mihai Petre, care i-a dat un mare „Nu”. Tânărul a mers mai departe cu 3 de „Da”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×