Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 19 aprilie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/04/2019, 19:04
Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 19 aprilie GALERIE FOTO
Romanii au talent revine pe micile ecrane cu editia de vineri, 19 aprilie

Fanii emisiunii Românii au Talent pot vedea emisiunea preferată live pe Pro TV, vineri seara, începând de la ora 20:30! Scena emisiunii devine neîncăpătoare, iar juriului îi va fi din ce în ce mai greu să jurizeze avalanșa de talente care se revarsă în fața spectatorilor și telespectatorilor.

Emisiunea Românii au Talent revine live pe Pro Tv cu ediția de vineri, 19 aprilie

La ediția de săptămână trecută, am avut parte de ultimul Golden Buzz al emisiunii. Acesta a venit de la prezentatorii emisiunii, Slimey și Pavel Bartoș, dar la inițiativa actorului Florin Călinescu! Juratul le-a făcut cu ochiul și le-a indicat butonul galben, extrem de încântat de dansul prezentat de Aris, un copil de numai 8 ani!

Datcu Sorin Romanii au talent 19 aprilie from Video News on Vimeo.

In Motion Crew Romanii au talent 19 aprilie from Video News on Vimeo.

După ce Florin Călinescu le-a arătat butonul auiu, Smiley și Pavel Bartoș s-au dezmeticit și și-au dat seama că acela era un moment de Golden Buzz. Au reușit să-l facă să plângă pe copil, dar de bucurie. Aris are 8 ani și a făcut deja foarte multe lucruri. Este campion național la grafică pe calculator, a făcut fotbal, face mai multe stiluri de karate și dansează ca un adevărat profesionist!

DVD Dorin Viorel Dumitru Romanii au talent 19 aprilie 2019 from Video News on Vimeo.

Romanii au talent vineri 19 aprilie
Romanii au talent, editia de vineri 19 aprilie

Aris, dansatorul de numai 8 ani a ridicat sala în picioare

Micuțul a venit cu o energie și un moment care a dat oamenii pe spate. A dansat ca un profesionist, a cucerit și a plâns la final de bucurie. Despre el, Aris spune că: „Sper sa fie un exemplu pentru copii să lase telefoanele şi să iasă la sport. Telefonul îţi dă nervi. Am început să dansez de la 5 ani.

Dansul m-a ales pe mine. Sunt născut pentru a dansa. Sunt disciplinat şi mă antrenez cam două trei ore. Sunt campion naţional la grafică. Dacă aş câştiga mi-aş lua o casă. Dormim toţi trei în aceeaşi cameră. Vreau să vizitez Disneyland”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×