Decizia luată de PRO TV! Ce se întâmplă cu galele LIVE de la Românii au Talent! Când e marea finală

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 20:34
Decizia luată de PRO TV! Ce se întâmplă cu galele LIVE de la Românii au Talent! Când e marea finală GALERIE FOTO
Când vor fi galele de la Românii au Talent? Care este decizia PRO TV?

Schimbări radicale pentru emisiunea de talente! PRO TV a decis ce se va întâmpla cu galele LIVE ale sezonului curent. Românii au Talent a revenit pe data de 8 februarie pe micile ecrane, ocazie nouă pentru ca românii și nu numai să-și încerce norocul și să-și arate toate calitățile. Jurații au avut parte de nenumărate momente excepționale care uimesc până în ziua de azi. Fanii emisiunii sunt anunțați că vor avea parte de schimbări majore în privința galelor și a finalei. PRO TV a decis!

Ce se întâmplă cu galele LIVE de la Românii au Talent?

Sezonul 9 al show-ului de talente a adus o schimbare destul de mare în ceea ce privesc semifinalele live. PRO TV a decis că vom avea parte de două gale live și de marea finală, programată pe 31 mai. Pe data de 17 mai va fi difuzată prima gală, pe 24 mai va fi a doua gală. În total, pe scenă, se vor afla 24 de concurenți, 12 pentru fiecare gală live.

„De abia aștept semifinala, sunt pregătit pentru ce urmează. Îmi doresc foarte mult să ajung în finală, poate să și câștig. În audiții eu mi-am făcut jumătate din coregrafie, iar pentru azi eu am făcut-o”, a povestit Aris Negoiță, cel care a beneficiat de ultimul buton Golden Buzz care l-a trimis în galele live.

 Când vor fi galele live de la Românii au Talent? Schimbare radicală de la PRO TV
Când vor fi galele live de la Românii au Talent? Schimbare radicală de la PRO TV

Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz al sezonului 9

Aris Negoiță, micuțul dansator care a uimit pe toată lumea cu profesionalism și talent cu carul, a povestit despre momentul de pe scena de la Românii au Talent care i-au adus ultimul Golden Buzz al sezonului. Se pare că Pavel Bartoș și Smiley au rămas surprinși de dansator, așa că au simțit săi ofere butonul care l-a trimis direct în galele live.

”M-am simțit ca și cum aș fi primit superputeri de la Pavel și Smiley, m-am simțit extrem de fericit. Eram încrezător că voi primi 4 de DA. Știu ce pot, știu cum muncesc, cât de bun sunt pe dans. Nu mai țin minte absolut nimic. Am fost atât de surprins când am primit Golden Buzz-ul. Aveam o promisiune cu tati, că dacă voi primi Golden Buzz-ul mă va duce la munte. Am stat două zile la schi”, a povestit Aris Negoiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×