Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 12 aprilie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/04/2019, 19:00
Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 12 aprilie GALERIE FOTO
Românii au Talent Live Stream, ediția de vineri, 12 aprilie

Ediția de azi, 12 aprilie, vine cu un Golden Buzz! Emisiunea de vineri aduce un nou moment de excepție, moment care i-au făcut pe Pavel Bartoș și pe Smiley să apeze butonul care a dus un concurent direrct în semifinală. „Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală”, va spune Smiley.

Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV, ediția de azi, 12 aprilie

Smiley și Pavel Bartoș au văzut talentul extraordinar al unui concurent, așa că au decis să-l trimită, cu ajutorul butonului Golden Buzz, direct în semifinale. Juratul Mihai Petre rămâne cu gura căscată la vederea momentului.

„Ne-ai zăpăcit! Mamma mia, ești ca o fiară!”. Ediția a zecea a celui mai iubit show de talente a surprins cu o reprezentație unică. Tot în această vineri, Andi Moisescu a încercat belly dance „Începând din sezonul trecut, mi-am luat atestat de comentator profesionist pentru momentele de belly dance”, va urma să spună juratul.

Românii au Talent, ediția de azi, 12 aprilie
Românii au Talent, ediția de azi, 12 aprilie

Andi Moisescu, despre sezonul excepțional

„Cred că ne aşteaptă cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii în ceea ce priveşte talentele. Concentraţia de momente excepţionale a depăşit aşteptările mele. Sunt două acte artistice care în continuare îmi par ireale, deşi le-am revăzut de câteva ori cu multă atenţie. Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neaşteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat în emisiune până acum“, a declarat Andi Moisescu, înainte de începerea noii ediții.

„Veţi avea parte de foarte multe surprize în acest sezon la «Românii au talent», surprize care vor veni atât de la concurenţi, cât şi din interacţiunile dintre noi, juraţii. Din 8 februarie, fiecare vineri seară va fi încărcată cu bucurie şi cu emoţie, iar acestea vor veni din momentele incredibile prezentate pe scenă, pentru că #9suprem este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sezon de până acum al show-ului“, a declarat Mihai Petre, la începutul sezonului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×