Serialul Sacrificiul Live pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 15

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/10/2019, 16:29
Serialul Sacrificiul Live pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 15
Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 - Sezonul 1 episodul 15. Sursa foto: playtech.ro

Fanii serialului Sacrificiul așteaptă cu nerăbdare episodul 15 al producției preferate, care poate fi văzut și Live Stream Online pe Antena 1! În fiecare miercuri și joi, de la 20.00, la Antena 1, se desfășoară câte un episod din serialul fenomen Sacrificiul. Acesta este inspirat din fapte reale!

Fanii pot vedea și Live Stream Online episodul 15 al serialului Sacrificiul, difuzat de Antena 1

Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce se va întâmpla în serialul Sacrificiul, după ce în episodul 14 au fost puse în scenă momente pline de suspans și tensionate! Narcisa simte că pierde sarcina, Eva, Elena și Veorica, cele trei surori au aflat de scrisoarea prin care au fost înstrăinate statului, iar Alin dezvăluie un detaliu șoc: Ioana ar putea fi prostituată de lux.

În episodul 14 din Sacrificiu, problemele au năvălit peste familia Popescu, Elena simțindu-se din ce în ce mai apăsată de datorii. Aceasta încearcă să ducă tot greul familiei, nu vrea să le spună fetelor ce o apasă, deși simte că nu mai poate face față.

Ioana, curvă de lux?

Fetele tot încearcă să o încurajeze spunându-i că vor face tot posibilul să fie bine. Cea mică vrea să se căsătorească și să îi scape de griji și celei mari, dacă nu îi iese cu actoria, se apucă de un job serios!

Narcisa Zamfir a cerut ajutorul medicului pentru că a simțit că ceva nu este în regulă cu sarcina ei. Simte crampe foarte puternice în zona abdomenului și se teme să nu fie vorba de ceva mai grav. Aceasta a pierdut mai multe sarcini de-a lungul timpului și acum se pare că se simte, din nou, foarte rău: „Am simţit ca nişte cuţite..”. Robert, medicul a consultat-o și a asigurat-o că totul este în regulă.

La petrecerea de caritate a Divei, Leo Zamfir i-a oferit acesteia un cadou care a aprins spitritele: 40.000 de euro. Ștefan privește cu suspiciune acest gest și încearcă să se abțină cu greu. Diva îl aclamă pe Leo: „Bravo, aplauze! Câtă generozitate! Aplauze, vă rog, pentru vecinul meu! Bravo!”

Lili este extrem de furioasă și vine la Alin să o împace. Acesta zâmbește ironic și îi dă o veste bombă blondei. Acesta deține un act prin care, spune el, are dovada că Ioana ar fi curvă de lux. Rămâne de văzut în această seară ce va face Alin cu actul respectiv, în episodul 15 al serialului Sacrificiul, difuzat de Antena 1 la ora 20:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×