Antitalent Live pe Antena 1. Vezi Video cu ediția de azi, 27 octombrie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/10/2019, 20:00
Antitalent Live pe Antena 1. Vezi Video cu ediția de azi, 27 octombrie
Doru Octavian Dumitru, invitat special în emisiunea lui Dan Bittman, Antitalent. Sursa foto: a1.ro

Duminică seară, cu începere de la orele 21:00, Antena 1 difuzează o nouă ediție de senzație a emisiunii Antitalent, prezentate de cunoscutul solist al trupei Holograf, Dan Bittman. Pe lângă momentele umoristice puse în scenă de echipa show-ului, producția cu care postul trustului Intact încearcă să cucerească audiențele în această toamnă se va bucura și de prezența unui invitat special.

Doru Octavian Dumitru, invitat special la Antitalent

Dacă în weekend-ul trecut Andreea Marin și-a demonstrat cu vârf și îndesat veleitățile de actriță, de data aceasta în platoul Antitalent își va face apariția nimeni-altul decât Doru Octavian Dumitru, unul dintre cei mai buni comedianți pe care i-a dat țara noastră de-a lungul timpului. În stilul caracteristic, îndrăgitul comic va prelua scena încă din primele minute ale show-ului și va crea un moment de-a dreptul savuros, ca mai apoi să ne dezvăluie o latură a sa mai puțin cunoscută.

Pentru a descoperi melomanul din spatele comediei, Dan Bittman i-a lansat lui Doru o provocare inedită, aceea de a interpreta împreună „Ochii tăi”, una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Holograf. Dacă sunteți curioși ce a ieșit, trebuie să urmăriți emisiunea, imediat după serialul Mangalița.

„Pe scenă, Doru se transformă”

Gazda show-ului care pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă, propunându-le telespectatorilor să facă mereu haz de necaz, a vorbit despre surprizele pe care le-a pregătit invitatul special al acestei ediții. Când nu se află pe scenă, unde se simte ca peștele în apă, lucru demonstrat cu fiecare apariție, Doru Octavian Dumitru este un om calm, reținut și plin de modestie, după cum mărturisește Bittman.

Doru Octavian Dumitru va avea câteva momente speciale și ne va ajuta să ne aducem aminte că este unul dintre regii comediei românești! A fost foarte intens să filmez alături de el, iar ca și interlocutor am observat că este un om calm, reținut, la polul opus față de exuberanța cu care își joacă rolurile. Pe scenă se transformă, e un alt personaj, dar în viața reală este docil, un om ca noi toți, iar telespectatorii Antitalent vor avea ocazia să îl vadă pe Doru Octavian Dumitru într-o nouă lumină!”, a declarat prezentatorul Antitalent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×