Dan Bittman va prezenta emisiunea Antitalent de la Antena 1, asemănătoare concursului iUmor

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/10/2019, 11:41
Dan Bittman va prezenta emisiunea Antitalent de la Antena 1, asemănătoare concursului iUmor
Dan Bittman revine ca prezentator pe micile ecrane, toamna aceasta. Sursa foto: a1.ro

Dan Bittman va prezenta emisiunea Antitalent pe care producătorii de la Antena 1 pariază! Show-ul în care nu talentul contează, ci ironia și umorul participanților, este asemănătoare concursului iUmor, dar vine și cu mici schimbări. În fiecare ediție juriului format din umoriști li se vor alătura un personaj celebru, anunță producătorii show-ului.

Dan Bittman va fi amfitrionul emisiunii Antitalent de la Antena 1

Emisiunea se va axa în special pe parodierea anumitor subiecte de actualitate și din lumea mondenă ori a unor personaje celebre, cele care se vând cel mai bine în media. Concurenții vor forma cea mai bună echipă de umoriști, se laudă cei de la Antenă. Condiția numărul unu pentru participarea la acest concurs inedit este simțul umorului și autoironia.

„Nu îmi este greu să mă împart între acest proiect și concertele pe care le am cu Holograf, pentru că zilele de filmare sunt prestabilite, iar spectacolele le am, de obicei, pe final de săptămână. Încă din primul moment în care am dat REC am stabilit cu echipa o serie de pași de urmat, pentru a face acest proiect să meargă ca pe roate și a le aduce telespectatorilor un nou show, de calitate, care să îi țină cu zâmbetul pe buze”, a declarat Dan Bittman pentru a1.ro.

antitalent antena 1
Emisiunea Antitalent de la Antena 1 va avea premiera în curând. Sursa foto: Youtube Antena 1

O emisiune cu multe parodii

„Formatul mi se pare foarte interesant, este o combinație între un late-night show și un comedy show, iar în fiecare ediție avem în platou un invitat special, care se alătură și echipei de actori în diferite sketch-uri, parodii și momente haioase. La Antitalent punem punctul pe ironie, dar o facem cu haz, cu energie bună și cu foarte mult bun simț”, a mai spus solistul trupei Holograf despre emisiunea care va avea premiera în curând la Antena 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×