Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de vineri, 4 octombrie

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 19:00
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de vineri, 4 octombrie
Ce se întâmplă la iUmor în seara aceasta. Sursa foto: apropotv.ro

Emisiunea „iUmor” va putea fi vizionată în seara aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat noi numere de umor, magie, hipoză sau alte talente. În ediția din seara acesta actorul Mihai Bendeac este impresionat de un cuplu căruia îi oferă o vacanță pe Valea Prahovei. 

iUmor Live Stream Online pe Antena 1. Care vor fi momentele remarcabile ale serii

În ediția din seara aceasta a emisiunii „iUmor” telespectatorii vor descoperi trucuri de magie, un american talentat la pian, dar și ale numere remarcabile. Spaniolul Mario Lopez îi va impresiona pe cei trei jurați cu un număr de magie. Mihai Bendeac și Cheloo au rămas plăcut surprinși de trucurile pe care le-a făcut pe scena de la iUmor cu un pachet de țigări. „Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească. Regretăm că este unul dintre numerele bune de la iUmor, pentru că noi ne-am obișnuit cu răul și nu ne șimțim confortabil în momentul când cineva vine și ne întrerupe starea de apăsare”, a spus Cheloo.

Romanticul X va veni pe scena de la iUmor îmbrăcat precum star-ul Michael Jackson și va recita poezii. Dra nu acesta este momentul la care actorul va reacționa, ci mai exact, cererea în căsătorie. Iubita lui Gabriel Chioseaua va avea parte de surpriza vieții sale. Actorul este emoționat de această cerere publică și le va oferi celor doi îndrăgostiți o vacanță pe Valea Prahovei. Mihai Bendeac le-a asigurat cazarea, masa și bani de cheltuială.

„Nu sunt deloc ironic, a fost un moment care mi-a plăcut foarte mult. Chiar am văzut acolo un sentiment curat, am văzut o lume mai bună. Am înțeles că vor să plece în luna de miere pe Valea Prahovei și vreau să le ofer această vacanță”, a spus actorul în emisiunea „iUmor”, potrivit a1.ro.

Delia va rămâne impresionată de talentul americanului
Americanul Tom Franek, număr inedit în seara aceasta la emisiunea „iUmor”. Sursa foto: a1.ro

Delia va fi cucerită de un pianist american

Tom Franek este un bărbat care a fost nominalizat la 3 premii Grammy pentru cel mai bun entertainer. Americanul va ridica în picioare publicul de la iUmor prin numărul său remarcabil. Bărbatul are un mod inedit de a cânta la pian: cu spatele la pian, cu capul în jos sau cu un picior pe pian.

Delia este plăcut surprinsă de reprezentația americanului, mai ales că acesta a ales să interpreteze o melodie de-a artistei. Nu aș putea să cânt ca el nici dacă m-aș uita la clape. Tom este preferatul meu, simt că va rămâne așa indiferent ce număr va mai fi la iUmor”, a declarat cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×