Serialul Sacrificiul Live pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 10

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/10/2019, 19:00
Serialul Sacrificiul Live pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 10 GALERIE FOTO
Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 - Sezonul 1 episodul 11. Sursa foto: playtech.ro

Fanii serialului Sacrificiul pot vedea astăzi pe Antena 1 episodul 10, sezonul 1, de la ora 20:00. Așadar, luați-vă floricelele și pregătiți-vă pentru un nou episod al serialului fenomen de la Antena 1, deoarece se anunță a fi unul plin de dramatism și întorsături de situații.

Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1 episodul 10

Astăzi aflăm cum se desfășoara acțiunea în continuare, după ce în episodul 9 a fost plin de momente emoționante, respingeri și planuri bine puse la punct. Eva l-a asemănat pe Andrei cu Ștefan, iar Lili a vrut să arunce o fotografie cu mama Ștefaniei.

Au fost și momente frumoase, totuși, după ce Robert și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Ioana, însă Leo a pus la cale un plan pentru a se răzbuna pe Ștefan, iar Ștefania și Andrei i-au făcut o farsă Ioanei.

Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 - Sezonul 1 episodul 11
Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1 episodul 11. Sursa foto: playtech.ro

Nume grele în serialul Sacrificiul

Serialul Sacrificiul intercalează trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Din distribuția serialului Sacrificiul fac parte actori cunoscuți, nume grele ale cinematografiei românești.

„Personajul meu, Eva, cu un nume predestinat, femeia primordială, este un om ce și-a asumat dragostea nu lipsită de riscuri, de meandre, de contorsiuni, de dezamăgiri, de fior, de spaimă, dar și creșterea copiilor. Și acum fiecare trebuie să se întrebe ce înseamnă să fii femeie, mamă? Numai a da naștere, sau mai ales și a crește zi de zi moment de moment. Toate lucrurile acestea înseamnă viață și încercăm să le transpunem în personajele noastre, în produsul cultural, serialul pe care îl facem. Abia așteptăm reacțiile oamenilor!”, a mărturisit Maia Morgenstern.

Joi, de la ora 20:00, puteți să-i revedeți pe Maia Morgenstern, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Virginia Rogin, Mihai Călin, Bogdan Stanoevici, Cristina Ciobănașu, Michaela Prosan, Vlad Gherman, Ioana Blaj, Doinița Oancea, Ana Crețu, Conrad Mericoffer și Cosmina Dobrotă.

Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Sacrificiul, episodul 10, poate fi urmărit joi, 10 octombrie, de la 20.00, pe AntenaPlay.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×