Serialul care va detrona Game of Thrones. A fost anunţat actorul principal din serialul de un miliard de dolari

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/03/2020, 14:17
Serialul care va detrona Game of Thrones. A fost anunţat actorul principal din serialul de un miliard de dolari
Actorul britanic Maxim Baldry va avea rolul principal în serialul ”Lord of the Rings”

Serialul care ar putea detrona Game of Thrones și-a ales actorul principal! Așadar, britanicul Maxim Baldry se alătură super-serialului ”Lord of the Rings”, care se anunță a fi un candidat serios pentru multe premii de profil de anul acesta. Acesta va costa nu mai puțin de un miliard de dolari.

Actorul britanic Maxim Baldry va avea rolul principal în serialul ”Lord of the Rings”

Actorul în vârstă de 24 de ani din „Years and Years” a fost asociat cu acest proiect prima oară toamna trecută, însă atunci nu avea încă o înțelegere oficială cu producătorii serialului.

De aceea actorul britanic nu a fost anunțat în distribuția serialului, care a avut loc în luna ianuarie, potrivit Deadline. Actorul va avea o companie foarte selectă. Va fi coleg de platou cu Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers și Daniel Weyman.

Doar drepturile de autor costă 250 de milioane de dolari

Serialul este unul extrem de scump, bazat pe romanele „Lord of the Rings” scrise de J.R.R. Tolkien. Acesta a fost deja reînnoit pentru un al doilea sezon, chiar înainte de a începe producția primului sezon, în Noua Zeelandă.

Cu investiții de 250 de milioane de dolari doar pentru drepturi de autor, producția își propune să surclaseze succesul „Game of Thrones”. Astfel, „Stăpanul inelelor” va reveni la viață pentru un miliard de dolari, preconizează specialiștii.

Este o sumăuriașă, dacă este să ținem cont că trilogia de pe marile ecrane a costat aproape trei sute de milioane de dolari, iar succesul a fost unul fantastic. Acțiunea serialului se va desfășura înaintea întâmplărilor din trilogia pe care o cunoaștem deja cu toții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×