Cele mai bune filme care se găsesc pe Netflix. Topul celor mai tari lungmetraje de urmărit pe platformă

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 16:52
Cele mai bune filme care se găsesc pe Netflix. Topul celor mai tari lungmetraje de urmărit pe platformă
Top 10 filme de vizionat în timpul vieții pe Netflix. Sursa foto: thebaghdadpost.com

Netflix pune la dispoziția iubitorilor de cinema cele mai noi seriale și filme, precum și producții mai vechi. Platforma online de streaming are o ofertă foarte tentantă de pelicule și producții premiate la nivel mondial de la comedie până la thriller. Totodată, pe Netflix poți viziona gratuit numeroase filme foarte cunoscute.

Top 10 cele mai bune filme de pe platforma de streaming Netflix

Platforma de streaming online Netflix oferă o gamă largă de filme care trebuie neapărat vizionate în timpul acestei vieți. Astăzi vă oferim un top al celor mai zece bune filme care pot fi vizionate gratuit pe Netflix.

1.The Dark Knight (2008)

Cavalerul negru este un film cu supereroi și spune povestea lui Batman, a locotonentului Jim Gordon și a procurorului Harvey Dent care au început împreună lupta împotriva crimei organizate din Gotham City. Cei trei devin ținta unui geniu al răului, Joker care dorește ca orașul să trăiască în anarhie.

2. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Stăpânul inelelor: Întorcerea Regelui este ultimul film din trilogia ”Stăpânul Inelelor” și prezintă povestea lui Gandalf care încearcă să mobilizeze forțele distruse din Gondor împotriva lui Sauron care a atacat capitala din Minas Tirith. Merită vizionate toate cele trei părți ale trilogiei.

3. Schindler’s List (1993)

Filmul este o mărturie a ororilor petrecute în timpul Holocaustului. Oskar Schindler este membru al partidului nazist și reușește să salveze viețile a peste 1.100 de evrei care erau chinuiți în lagărele războiului.

4. Inception (2010)

Dom Cobb este expert a explora mințile oamenilor și a obține informații prețioase din subconștientul acestora. Mintea oamenilor este vulnerabilă în timpul viselor. Dom Cobb devine un profesionist care ajunge într-un final să fie un fugar.

Filmul Inception merită vizionat pe Netflix
”Inception” îl are în rolul principal pe Leornardo DiCaprio și este ultimul film al lui Christopher Nolan. Sursa foto: konbini.com

5. The Matrix (1999)

Matrix este un film de care sigur ai auzit. Personajul principal Neo încearcă să afle adevărul despre lumea misterioasă despre care se vorbește numai în șoaptă și pe ascuns. Oare răspunsul pe care îl primește de la Morpheus îl va mulțumi pe acesta?

6. Goodfellas (1990)

Henry Hill este un gangster care își privește vechii prieteni de la spargeri urcând pe scara ierarhică a crimei organizate și a mafiei. Jimmy Conway și Tommy De Vito ajung persoane importante ale mafiei, în timp ce Henry rămâne în umbra lor.

7. Interstellar (2014)

Terra este amenințată, iar o echipă de astronauți este trimisă să exploreze limitele spațiului pentru a găsi un loc mai bun pentru omenire. Lungemetrajul ștințifico-fantastic prezintă povestea unui tată care își lasă în urmă cei doi copii pentru misiunea din spațiu. Oare cât timp va sta în spațiu? Își va mai vedea copiii în viață la întoarcere?

8. Se7en (1995)

Într-un oraș căruia nu i se cunoaște numele, detectivul William Somerset se apropie de pensionare, dar in ultima clipă i se atribuie un nou partener de investigație, sergentul David Mills alături de care trebuie să prindă un criminal în serie. Cei doi bărbați intră în conflict, dar vor reuși ei să-l prindă pe făptaș?

9. Back to the Future (1985)

Adolescentul în vârstă de 17 ani Marty McFly este trimis din greșeală în trecut pentru a se asigura că părinții săi se întâlnesc și se îndrăgostesc. Mașina timpului DeLorean este alimentată cu plutoniu și a fost inventată de un om de știință nebun. Filmul a avut încasări de peste 210 milioane de dolari în Statele Unite ale Americii și alte 173 de milioane de dolari în celelalte țări.

10. The Shining (1980)

Filmul horror psiholog este o adaptare a romanului omonim al lui Stephen King și prezintă povestea scriitorului Jack Torrace care acceptă o slujbă pe timp de iarnă ca supraveghetor al unui hotel. Scriitorul, soția și fiul acestuia rămân izolați în acest hotel după o furtună de zăpadă, iar Jack devine influențat ușor-ușor de o prezență supranaturală. Scriitorul are un acces de nebunie și încearcă să-și ucidă soția și copilul.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×