9 seriale noi care apar pe Netflix în luna august

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/07/2019, 18:21
9 seriale noi care apar pe Netflix în luna august
Cele mai tari seriale Netflix în luna august 2019. Sursa foto: crimefictionlover.com

Luna care urmează este numai bună pentru a pierde vremea cu seriale noi pe Netflix. FANATIK.RO îți prezintă o listă cu cele mai tari seriale noi care apar pe Netflix în luna august, producții originale care pot crea dependență! Cea de-a opta lună din an vine cu sezoane noi ale serialelor care i-au cucerit pe români, dar și cu unele seriale noi.

Seriale noi pe Netflix în luna august 2019

De la 1 august, pasionații de filme și seriale vor putea urmări pe Netflix și câteva titluri licențiate precum Psycho II, Inglorious Basterds, Incredibilul Hulk, Atracție fatală sau Mumia cu Tom Cruise. În lista de mai jos îți prezentăm serialele pe care merită să le vezi în ultima lună a acestei veri!

Dragi oameni albi, sezonul 3. Povestea din campusul Universității Winchester continuă cu noi provocări pentru studenți, cu noi obstacole și o aventură de neuitat. (2 august 2019)

Recomandările FANATIK.RO: „A opta victimă”, „Frontiera verde” și „13 porunci”

Asasinii Wu, primul sezon. Un bucătar cu experiență de invidiat se luptă în San Francisco pentru menținerea puterii Wu, care ar intra pe mâini nepotrivite. (8 august 2019)

Viața modernă a lui Rocko: Atracție statică. Rocko revine la civilizație după 20 de ani petrecuți în spațiul cosmic. Principala lui misiune pe Pământ este să obțină redifuzarea show-ului său în orașul O-Town. (9 august 2019).

45 de rotații pe minut, premieră. Serialul prezintă povestea de succes a unui star rock care făcea furori în anii 60, dar și cum s-a născut și a supraviețuit pe piața muzicală trupa Futura. (16 august 2019).

Mai buni decât noi, premieră. Serialul duce telespectatorul în Moscova modernă, într-un viitor în care inteligența artificială amenință omenirea. Androidul Paulina Andreeva este principala amenințare pentru ruși. (16 august 2019).

Frontiera verde, premieră. O detectivă din Bogota, Columbia, își petrece majoritatea timpului în junglă, unde investighează moartea a patru femei. Treptat, își descoperă originile. (16 august 2019)

A opta victimă, premieră. Serialul produs de Netflix are acțiunea în Bilbao, unde a avut loc un atac terorist. Increderea în cei din jur devine o utopie. (16 august 2019)

Alarmă de dragoste, premieră. O aplicație îi anunță pe oameni dacă o persoană din preajmă este îndrăgostită de ei, iar una dintre persoanele săgetate de Cupidonul virtual, Kim Jojo, trăiește prima dragoste într-un mod neașteptat. (22 august 2019)

13 porunci, serial nou. Doi detectivi belgieni sunt în urma unui criminal în serie și descoperă că acesta gândește toate asasinatele sale inspirându-se din cele 10 porunci biblice. Un serial care te va ține cu sufletul la gură. (30 august 2019)

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×