Adi Nartea, idilă cu una dintre colegele sale? Actorul din serialul Vlad surprins în tandrețuri cu Victoria Răileanu

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/03/2020, 14:01
Adi Nartea, idilă cu una dintre colegele sale? Actorul din serialul Vlad surprins în tandrețuri cu Victoria Răileanu
Adi Nartea și Victoria Răileanu, actorii din Vlad, surprinși în tandrețuri. Sursa foto: Instagram.com

Actorul principal din serialul „Vlad” Adi Nartea (38 de anse pare că a călcat strâmb după ce a fost surprins în tandrețuri cu una dintre colegele sale, nimeni alta decât frumoasa Victoria Răileanu (31 de ani). Ambii sunt căsătoriți și au la rândul lor copii.

Adi Nartea și Victoria Răileanu, amanți în afara platourilor de filmare?

Adi Nartea și Victoria Răileanu, doi dintre actorii care joacă în serialul mult iubit „Vlad” difuzat la Pro TV au fost surprinși de paparazzi ciao.ro luând prânzul împreună, la un restaurant cochet din București. Până aici nimic spectaculos, însă privirile schimbate între ei și îmbrățișarea tandră de la final a lăsat foarte mult de înțeles.

Actorul principal din „Vlad” pare la un moment dat că o consolează pe frumoasa Micky (Vlad) care încearcă să-și ascundă fața în mâini. Cel mai surprinzător moment de tandrețe dintre cei doi a fost chiar la plecare când actrița l-a îmbrățișat ținând mâinile pe sub geaca lui Adi Nartea.

Și pentru că au dorit ca totul să fie ascuns de privirile curioșilor cei doi actori au părăsit restaurantul pe rând. Primul care a ieșit a fost Adi Nartea, iar apoi și-a făcut apariția și Victoria Răileanu care cum a ieșit și-a pus căștile în urechi și a plecat în direcția opusă „amorezului” ei.

Ambii actori au familii frumoase și copii

Adi Nartea are o relație foarte frumoasă care durează de mia bine de 10 ani cu un fost model pe nume Alina Fericeac. Cei doi s-au căsătorit religios în august 2014 la Brașov și au împreună o fetiță, Mara. Soția actorului se dedică în totalitate creșterii micuței în vârstă de 3 ani, dar și pasiunii sale pentru make-up.

Pe de altă parte și Micky, așa cum este cunoscută Victoria Răileanu în serialul de la Pro TV, este căsătorită și are la rândul ei un copil, un băiețel pe nume Carol. Vedeta este căsătorită cu Conrad Mericoffer, tot actor în serialul „Vlad” acesta fiind partenerul Oanei Zăvoranu.

„El face cuplu cu Oana Zăvoranu, dar nu ştiu ce are de filmat pentru că nu vorbim despre asta. Suntem amândoi actori şi n-aş putea să vin acasă şi să ne spunem ce avem de filmat. Avem încredere unul în celălalt, ştim că e serviciul nostru şi că trebuie să facem şi asta. Nu avem gelozii, suntem «oameni mari»”, declara actrița în urmă cu ceva vreme pentru click.ro.

„Sunt camere şi oameni în jur şi trebuie să facem astfel încât să nu dăm peste cap echipa. Există o coregrafie, însă noi construim scenele şi oamenii de la cameră aranjează totul”, a mai adăugat Victoria Răileanu când a fost întrebată despre cum au loc scene de amor.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×