Şerban Huidu, despre trauma accidentului rutier! Cum a reuşit să treacă peste

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
05/02/2019, 20:49
Şerban Huidu, despre trauma accidentului rutier! Cum a reuşit să treacă peste GALERIE FOTO
Serban Huidu a mers la psiholog, dupa accidentul rutier

Șerban Huidu nu crede în tratarea problemelor cotidiene la psiholog! Jurnalistul a povestit din propria sa experiență care este cel mai bun remediu de a reveni pe linia de plutire, fără ajutorul psihologului.

Șerban Huidu a provocat, în anul 2011, un grav accident de circulație în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Nu i-a fost ușor deloc nici lui. Fizic, dar și psihic. Momentele de după accident au fost cumplite pentru realizatorul de televiziune, motiv pentru care a acceptat să caute ajutor de specialitate, la insistențele cumnatei sale.

Șerban Huidu a mers la psiholog pentru scurt timp

“Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur. Eu cred în continuare că e un moft.

serban huidu
In accidentul provocat de Serban Huidu au murit trei oameni

După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din plastilină. Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă”, a spus Șerban Huidu.

Șerban Huidu a povestit în emisiunea “Lifestyle sănătos” că recuperarea după cele două accidente a fost posibilă doar datorită familiei, care i-a fost aproape, nu în urma vizitelor la psiholog.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×