Șerban Huidu îl atacă pe Toader: ”Un Tudorel, vinovat moral”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 14:18
Șerban Huidu îl atacă pe Toader: ”Un Tudorel, vinovat moral”
Șerban Huidu, atac la adresa lui Toader: ”Un Tudorel, vinovat moral”

Șerban Huidu îl acuză pe Tudorel Toader că ar fi părtaș la crimă. Moderatorul de la Cronica Cârcotașilor, cel care a ucis in 2011 trei persoane intr-un accident de masina, îl acuză într-un mesaj din mediul online pe Tudorel Toader că ar fi autor moral al crimei de la Mediaș, din cauza recursului compensatoriu. De asemenea, azi, Tudor Chirilă a postat pe o rețea de socializare o petiție care vizează același lucru.

”Un criminal eliberat înainte de termen, prin legea lui Tudorel, a omorât din nou. Un Tudorel, vinovat moral pentru acest lucru, n-are nici măcar o mustrare, n-are nicio parere de rău și se simte deranjat dacă îl întrebi ceva despre legea sa mizerabilă. Mai urmează…”, a scris Șerban Huidu.

Șerban Huidu îl atacă pe Tudorel Toader: „A omorât din nou prin legea lui Tudorel”

Șerban Huidu îl numește vinovat pe Toader pentru crima petrecută la Mediaș, unde un tânăr de 25 de ani a fost omorât de un criminal scăpat de închisoare în urma legii acestuia. “Pleacă, Tudorele! Du-te în țara aia dupa chipul și asemănarea ta. Nu ne mai interesează scuzele tale penibile, spuse pe un ton pițigăiat și alunecos. Nu ne mai interesează argumentele tale inventate și mizerabile, scoase pe gură numai cu scopul de a îți păstra scaunul ăla pătat cu sange.

Postarea lui Șerban Huidu în care îl atacă pe Tudorel Toader
Postarea lui Șerban Huidu în care îl atacă pe Tudorel Toader

Nu ne mai interesează nici dacă țara aia în care ajungi, plină de violatori și criminali, reușești să supraviețuiești o săptămână. Numai fii atent la lift, când ieși din casă, fii atent la buzunar, când treci pe lângă Parlament, fii atent în parcare, când vezi un infractor proaspat eliberat. Du-te, mă, în țara ta! Dar nu ne obliga pe noi să trăim în ea”, a fost mesjaul lui Șerban Huidu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×