Șerban Huidu, atacat după ce a râs de Ion Dichiseanu! Vorbe grele între el și fiica actorului

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
26/11/2018, 09:51
Șerban Huidu, atacat după ce a râs de Ion Dichiseanu! Vorbe grele între el și fiica actorului GALERIE FOTO
Ion Dichiseanu a fost ironizat de Şerban Huidu la Cronica Cârcotaşilor

Şerban Huidu a fost atacat de Ioana Dichiseanu, după ce tatăl acesteia, Ion Dichiseanu, a fost ironizat în Cronica Cârcotaşilor. Fiica marelui actor a postat un mesaj acid pe Facebook după emisiunea în care a criticat modul în care Huidu a râs de tatăl său:

„Domnul Şerban Huidu nu a învăţat nimic din lecţiile primite de la viaţă, iar emisiunea Cronica Cârcotaşilor nu ştie ce înseamnă cu adevărat un pamflet. Nu cunosc noţiunea de respect şi cultivă grobianismul. Nu afirmi despre un om în vârstă, indiferent de poziţia socială pe care o are, că este „moş” şi că „ajunge cu greu” într-un platou de televiziune. Nu ştiu dacă cei care prezintă această „emisiune” s-au remarcat altcumva pe plan profesional în afara de a se hrăni ca larvele din carierele altora”, a scris Ioana Dichiseanu pe pagina sa personală, iar Şerban Huidu a intervenit imediat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Șerban Huidu e criticat după ce a râs de Ion Dichiseanu

„Adevărul e că aceste cuvinte venind de la iubita celui ce a prezentat ani de zile emisiunile Cancan sunt chiar înălțătoare. A dracu ipocrizie”, a scris Huidu, alături de o poză a Ioanei cu Adrian Artene:

Comentariul lui Şerban Huidu la postarea Ioanei Dichiseanu
Comentariul lui Şerban Huidu

După care Ioana i-a răspuns: „În primul rând sunt fiica lui Ion Dichiseanu, despre care aţi vorbit cu atât de mult „respect ” şi într-adevăr, sunt iubita unui om extrem de respectuos şi care s-a remarcat prin multe altele. Sunt mândră în ambele cazuri. Nu ştiu despre ipocrizie, dar cu siguranţă, în ceea ce vă priveşte, este regretabil că nu puteţi înţelege şi nu puteţi să vă cereţi scuze pentru limbajul folosit. Şi, pentru că nu sunt ipocrită, vă spun că mi-ar fi ruşine să vă fiu fiică ori iubită.”

După care a urmat un nou schimb de replici pe care îl redăm integral:

Şerban Hudiu: Ioana Dichiseanu, mă cunoşti cumva? Sau doar din ce a prezentat iubitul în emisiunile de rară calitate? După ce mă cunoşti să dai verdicte. Până atunci să fii conștientă de ipocrizia proprie!

Ioana Dichiseanu: „Văd că îmi vorbeşti la persoana a doua singular. O voi face şi eu. Eu nu am dat verdicte şi eu nu sunt ca tine, nu judec oamenii pe care nu-i cunosc. Nici tu nu mă cunoşti şi nu te tragi de şireturi cu tătal meu. Despre el este vorba. Şi am o întrebare: emisiunea pe care o prezinţi este de artă, de cultură cumva? Nu ai înţeles nimic. Să dea Dumnezeu să ajungi la vârsta tatălui meu şi să ai măcar jumătate din luciditatea şi forţa lui. Să fii sănătos”.

Şerban Huidu: „Nu îmi permit să mă trag de șireturi cu maestrul. A fost o greșeală minoră. Am taxat-o în stilul acid al emisiunii. Atât. Nu înţeleg de unde opărirea asta”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×