Semifinala Bravo, ai stil, transmisă LIVE de Kanal D. Ce concurente se luptă pentru premiul de 100.000 de lei

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
22/06/2019, 21:30
Semifinala Bravo, ai stil, transmisă LIVE de Kanal D. Ce concurente se luptă pentru premiul de 100.000 de lei
Semifinala Bravo, ai stil, de la ora 23:00. În imagine: Elena, una dintre favoritele acestui sezon. Sursa foto: Kanal D

Semifinala Bravo, ai stil este transmisă LIVE de Kanal D astăzi, 22 iunie 2019, de la ora 23:00. În competiția pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul de 100.000 de lei au rămas Elena, Corina, Nadina, Bianca și Irina. Telespectatorii vor decide prin SMS la numărul de telefon 1206 pe cine vor să elimine sau să păstreze în competiție.

Semifinala Bravo, ai stil: disputa se dă între Elena, Bianca, Nadina, Irina și Corina

Sezonul al cincilea se încheie cu emoții foarte mari pentru concurente, dar și pentru jurați, sâmbăta viitoare, pe 29 iunie 2019. . Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu vor comenta pentru ultima oară în acest sezon ținutele fetelor. Favoritele care ar putea lua mult râvnitul premiu sunt Nadina, Elena și Bianca.

Până atunci însă, în semifinala Bravo, ai stil, care va avea loc astăzi, o fată s-ar putea să fie eliminată chiar în pragul ultimului hop. În finalele anterioare ale emisiunii, au ajuns ba 3, ba 4 fete în marea finală. În seara aceasta se va lămuri unul din misterele acestui sezon: dacă este ajutată Bianca de dubla câștigătoare Silvia sau nu, vor vorbi probele, după cum ne ”amenință” producătorii în promo-ul semifinalei.

În semifinală se aduc probe despre colaborarea dintre Bianca și Silvia Popescu. Sursa foto: Kanal D

Fanii sunt împărțiți, însă Elena câștigă teren

Fanii competiției sunt convinși că Elena va câștiga și chiar o susțin pe aceasta. Deși a intrat mai târziu în competiție, aceasta a dovedit că poți ajunge departe chiar dacă nu ai ”vechime” în acest show. „Pentru prima dată «Bravo, ai stil» are o concurentă aproape perfectă: Elena”, “Felicitări pentru atitudine, corectitudine! Nadina este o greşeală imensă în acest concurs. Mesajul este pentru Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu.

Elena este demnă de voi, distinşi juraţi,şi de acest show care este foarte educativ cu excepţia ţăţismelor…”, “Vă întreb: ce aveți toți jurații cu Nadina? Mie îmi place Irina, după cum v-am mai spus”, sunt câteva dintre comentariile care au apărut pe pagina de Facebook a emisiunii.

Competiția a fost câștigată până acum de Silvia Popescu (sezonul 1 și sezonul All Stars), Marisa Paloma Brânzaru (al doilea sezon) și Iuliana Doroftei (al treilea sezon). Emisiunea de la Kanal D a lansat o serie de nume care au acaparat instantaneu industria mondenă. Printre vedetele lansate de Bravo, ai stil se numără Alina din sezonul 1 (care între timp a devenit prezentatoare la TVR, ba chiar a prezentat finala Eurovision România 2019), Silvia Popescu și Marisa Paloma, care au devenit influente pe rețelele online.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×