Când are loc finala emisiunii Bravo, ai stil! Kanal D a precizat data oficială

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
22/06/2019, 11:19
Când are loc finala emisiunii Bravo, ai stil! Kanal D a precizat data oficială
Jurații emisiunii Bravo ai Stil se pregătesc de marea finală a sezonului cu numărul cinci

Ne apropiem cu pași repezi de marea finală Bravo, ai stil, producție cu care Kanal D a reușit să cucerească, încă o dată, audiențele. Ultima etapă a competiției se anunță una extrem de încinsă, întrucât concurentele nu se vor da în lături de la nimic pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și a obține voturile telespectatorilor.

Finala Bravo, ai stil va avea loc pe 29 iunie

Sâmbătă, 29 iunie, cu începere de la orele 22:00, binecunoscutul show de fashion își va desemna fericitul câștigător al sezonului cu numărul cinci, care nu doar că va fi încoronată drept cea mai stilată femeie din România, dar va pleca acasă și cu un premiu, în valoare de 100.000 de lei.

Până atunci însă, Elena, Corina, Nadina, Bianca și Irina, cele cinci fete aflate în cursa pentru ultimul act al competiției, vor trebui să facă față probelor dificile pe care le-au pregătit membrii juriului pentru faza semifinalei.

Ce spune Ilinca Vandici despre marea finală a show-ului

Odată cu finalul sezonului cinci, emoția își face loc în inimile celor trei jurați, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, dar și pentru prezentatoarea cunoscutei emisiuni. Ilinca Vandici mărturisește că așteaptă cu sufletul la gură să afle numele celei care va câștiga actuala ediție a show-ului de fashion.

Sunt foarte emoționată pentru că se apropie cu pași repezi marea finală . Știți foarte bine că jumătate din viața mea se desfășoara pe platourile emisiunii si pentru mine acest format TV reprezinta un pe care l-am și acum ne bucuram cu totii de succesul uriaș înregistrat. Este emoționant, entuziasmant să vezi evoluția concurentelor, încă din prima zi de competiție și până în marea finală. Mă simt copleșită de tot ce se va întâmplă în marea finală, va fi un spectacol extraordinar, pus în scenă atât de concurente, cât si de noi, de echipă. Abia aștept să văd cine va fi marea câștigătoare a acestui sezon” , a declarat îndrăgita prezentatoare TV.

Sâmbătă, 29 iunie, este programată finala Bravo, ai Stil. Sursa foto:kanald.ro
Sâmbătă, 29 iunie, este programată finala Bravo, ai Stil. Sursa foto:kanald.ro

Cash Taxi revine la Kanal D, în locul Bravo, ai stil

Odată cu finalul concursului Bravo, ai  Stil, Kanal D a programat un nou sezon din Cash Taxi, iar Cătălin Cazacu, prezentatorul show-ului este pregătit să se plimbe prin orașele țării cu „taxiul”, pentru a testa cunoștințele clienților săi, în materie de cultură generală.

Sunt foarte fericit să anunț că vom da startul unui nou sezon „Cash Taxi”, de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, din această postură. Mă bucur enorm că pot să fiu iar in „slujba” călătorilor cu taxiul și să fac unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult: să stau de vorbă cu oamenii; in cazul acesta, premiindu-i pe cei care vor intra în joc și vor răspunde corect. Cash Taxi este proiectul meu de suflet și, din câte am observat din plimbările mele prin țară, în primul sezon al emisiunii” , dezvăluit Cazacu, în legătură cu noul sezon al emisiunii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×