Cătălin Botezatu o laudă pe Viorica Dăncilă: „Categoric e o schimbare radicală”. Se spune despre hainele premierului

Catalin Nae   
în Stiri mondene
20/06/2019, 16:17
Cătălin Botezatu o laudă pe Viorica Dăncilă: „Categoric e o schimbare radicală”. Se spune despre hainele premierului
Cătălin Botezatu o apreciază pe Viorica Dăncilă. Sursa foto: KANAL D

Cătălin Botezatu o laudă pe Viorica Dăncilă privind vestimentația. Designerul și juratul emisiunii Bravo, ai stil difuzată de Kanal D spune că premierul României are apariții din ce în ce mai bune și că se vede o schimbare la ea. Acesta a vorbit despre stilul celei care se visează președinte plin al Partidului Social Democrat într-o intervenție telefonică la România TV.

Cătălin Botezatu apreciază stilul Vioricăi Dăncilă

„Categoric este o schimbare radicală în apariția premierului. Și-a asumat din punct de vedere vestimentar această poziție și eu de la o apariție la alta am remarcat foarte multă elegantă.

Poartă foarte multe costume cu două piese la care pune puține accesorii (…) și ceea ce e important e că mereu are grijă  să treacă și pe la coafor. Nu cred că sunt de brand, cred că sunt făcute de designeri români. Nu am niciun sfat să îi dau, să o țină tot așa”,  a spus Cătălin Botezatu despre aparițiile Vioricăi Dăncilă.

Viorica Dăncilă își asortează ținutele cu broșe. Sursa foto: Click.ro

Dăncilă, apariții tot mai elegante. Premierul îndrăznește cromatic și nu renunță la broșe

Viorica Dăncilă a fost ținta criticilor încă din prima zi în calitate de șefă a Guvernului, în special din cauza coafurii sale. Premierul și-a schimbat vizibil stilul de a se îmbrăca și a renunțat la coafura care a provocat hohote de râs mai ales în mediul online. În ultimele sale apariții publice, Viorica Dăncilă s-a remarcat cu costume colorate, mulți internauți fiind convinși că imită stilul vestimentar al Reginei Elisabeta.

Premierul a îndrăznit tot mai mult în ținutele pe care le-a ales pentru diferite evenimente prin cromatică (culori deschise sau culori aprinse, bine combinate), dar și prin tot felul de accesorii pe care a știut cum să le pună. Nelipsite în ultima perioadă la compleurile purtate de dânsa sunt broșele, care au atras atenția în mod pozitiv criticilor de modă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×