Viorica Dăncilă, huiduită la ceremonia de 1 Decembrie! Cum s-a îmbrăcat premierul

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 17:47
Viorica Dăncilă, huiduită la ceremonia de 1 Decembrie! Cum s-a îmbrăcat premierul GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă, în timpul ceremoniei de 1 Decembrie

Viorica Dăncilă, premierul României, a participat la ceremonia de 1 Decembrie de la Focşani. Înainte de a ţine discursul pregtit pentru centenar, Dăncilă a avut o primire extrem de ostilă, iar oamenii veniţi la eveniment au huiduit-o în momentul în care premierul i-a salutat.

Îmbrăcată cu o haină neagră, lungă, la care a ataşat un fular în culorile drapelului României, Viorica Dăncilă a fost huiduită de oamenii prezenţi la Focşani, după care a avut un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Româniie:

Viorica Dăncilă, huiduită la ceremonia de 1 Decembrie

„Sărbătorim astăzi Ziua Naţională, în An Centenar, cu gândul la unitatea celor care acum o sută de ani au crezut în viitorul României şi la datoria sacră pe care o avem de a ne inspira din acest ideal împlinit al înaintaşilor noştri. Le adresez cu acest prilej tuturor românilor un mesaj de pace şi de unitate. Am încredere că societatea românească are în continuare suficiente resurse pentru consens, echilibru şi înţelepciune politică, astfel încât să promovăm interesul nostru comun ca naţiune europeană. Să intrăm în al doilea secol de existenţă a României moderne repetând exemplul părinţilor Marii Uniri, pentru a duce la bun sfârşit proiectele strategice pe care ni le-am propus pentru România. Să nu le mai întrerupem pentru că le-au început ceilalţi! Orgoliile politice şi interesele personale nu au ce căuta pe acest drum.”

Viorica Dăncilă, în timpul ceremoniei de la Focşani
Viorica Dăncilă, în timpul ceremoniei de la Focşani

„Faptul că toţi ne dorim să trăim într-o Românie prosperă, ataşată valorilor europene şi care să îşi păstreze identitatea naţională, reprezintă cel mai bun argument pentru a ne uni eforturile în interesul cetăţenilor şi al nostru, ca naţiune. Celebra deviză ‘prin noi înşine’, pusă de Brătieni pe frontispiciul Marii Uniri trebuie să îşi găsească un corespondent şi în actualitatea noastră, iar asta nu ne face mai puţin pro-europeni”, a spus Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×