Cătălin Botezatu, reacţie după scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în care a intervenit Poliţia

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/05/2019, 20:26
Cătălin Botezatu, reacţie după scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în care a intervenit Poliţia GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu, reacţie după scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în care a intervenit Poliţia

Designerul Cătălin Botezatu a avut o reacție după scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în care a intervenit Poliția. Întâi de toate, blondina a devenit celebră datorită relației sale cu celebrul creator de modă, după ce a fost fotografiată, în 2009, în timp ce făcea amor cu el.

Cătălin Botezatu, reacţie după scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi

De atunci, a fost supranumită ”Blonda lui Bote”. Iubirea dintre ei a dispărut, dar cei doi au rămas apropiați. Designerul o susține mereu pe vedetă și nu își ascunde părerile atunci când vine vorba despre ea. Aflat la un eveniment monden, Botezatu a avut o reație legată de incidentul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în care cel din urmă a luat-o pe sus pe vedetă, iar totul s-a terminat cu intervenția Poliției.

„De-ale Biancăi. Unde e iubire, pasiune este și nebunie. Nu e nimic special. Când iubești o femeie poți să faci orice nebunie. Să o răpești, să fugi cu ea în lume, te sinucizi, doamne ferește să nu faceți asta! Recurgi la tot felul de tertipuri pentru a îi demonstra femeii respective că ai nevoie de ea. A venit și Poliția?! Foarte bine! A fost spectacol, a fost show. Glumesc… Asta este viața noastră, a persoanelor publice, iar probabil este firesc să se întâmple și asta. Probabil… zic și eu”, a spus Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

Cătălin Botezatu, reacţie după scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în care a intervenit Poliţia
Scandalul dintre cei doi foști iubiți s-a petrecut în urmă cu două seri

Scandalul dintre Drăgușanu și Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit, în urmă cu două seri, în complexul în care afaceristul locuiește și a încercat să o ia pe sus pe blondina, care a protestat vehement. Câțiva venici, martori la eveniment, s-au temut că schimbul lor de replici va ajunge mai departe, astfel că au sunat la 112. Oamenii legii au răspuns apelului, au sosit la locul cu pricina, i-au legitimat pe cei doi, apoi au stat de vorbă. În final, vedeta a refuzat să depună o plângere, așa că oamenii legii au plecat după ce s-au asigurat că spiritele s-au calmat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×