Bianca Drăguşanu, scandal uriaş cu Alex Bodi! A fost nevoie de intervenţia Poliţiei

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/05/2019, 09:35
Bianca Drăguşanu, scandal uriaş cu Alex Bodi! A fost nevoie de intervenţia Poliţiei GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi o țin din scandal în scandal. Foto: Libertatea.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns din nou la cuțite. Cei doi porumbei de Dorobanți au fost protagoniștii unui scandal uriaș. Conflictul a escaladat atât de mult încât a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Bianca și Alex nu au mai ținut cont că au fost în public și s-au certat ca la ușa cortului.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal pe stradă

La un moment dat, în timpul discuției puternice dintre cei doi, Bodi a încercat să o ia pe sus pe Bianca, iar aceasta a protestat vehement. La aceste scene au fost prezenți câțiva vecini din complexul rezidențial în care locuiește afaceristul, acolo unde Drăgușanca a avut cearta cu musculosul.

Nu se știe cu exactitate de la ce a pornit conflictul, însă, la un moment dat, Bianca a chemat poliția. După ce s-au mai calmat spiritele, vedeta a renunțat să mai facă plângere împotriva celui despre care s-a spus că ar fi bătut-o la un moment dat pe fosta iubită a lui Botezatu, notează site-ul de mondenități spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și lex Bodi afișează o relație fericită, dar nu sunt chiar atât de fericiți împreună. Sursa foto: cancan.ro

Cu ce se ocupă Alex Bodi

Cei doi au mai stat despărțiți și au recunoscut public că au o relație destul de dificilă, însă împăcarea a fost dulce de fiecare dată. Partenerul Biancăi este un potent om de afaceri din Capitală. Acesta a început să strângă bani în Spania, acolo unde locuiește, de altfel, familia lui. Acum învârte banii pe degete.

S-a asociat într-o companie de microlingouri de aur și trăiește ca un boier, în timp ce Bianca se ocupă de atelierul ei de rochii și mai câștigă din aparițiile TV și materialele promoționale pe care le face pe rețelele de socializare. Înainte de Bodi, Bianca s-a iubit cu englezul Tristan Tate. Relația cu acesta a început imediat după despărțirea de Victor Slav.

Bianca are o fetiță cu fostul băiat de la meteo. Relația dintre cei doi a rămas una cordială, de dragul micuței care îi unește. Blondina l-a mai părăsit o dată pe Slav imediat după ce s-a căsătorit cu el. Atunci a fugit la Paris cu fotbalistul Adrian Cristea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×