Selly, mesaj important pentru fanii săi, în plină pandemie de coronavirus. Ce face vloggerul de câteva zile

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/03/2020, 16:48
Selly, mesaj important pentru fanii săi, în plină pandemie de coronavirus. Ce face vloggerul de câteva zile
Selly, mesaj important pentru fanii săi, în plină pandemie de coronavirus

Vloggerul Selly a realizat și el cât de gravă este situația cu coronavirusul și se implică așa cum poate în limitarea răspândirii virusului. Tânărul are un mesaj ferm pentru tânăra generație care îl urmărește pe rețelele de socializare.

Selly, mesaj important pentru fanii săi, în plină pandemie de coronavirus

Selly este de părere că nu ar trebui nici să intrăm în panică, dar nici să luăm în glumă ceea ce se întâmplă la momentul actual în țară și în lume. Vloggerul le recomandă tinerilor să rămână cât mai mult timp în casă.

„Treaba asta cu coronavirus este destul de serioasă. Cred că suntem în punctul în care fiecare dintre noi poate face câte ceva, să fie responsabil, ca să poată să oprească sau să încetinească răspândirea acestui virus. (…).

”Acest virus nu e o simplă răceală”

Cel mai important este să luăm problema în serios și să nu ne panicăm. (…) Nu trebuie să cădeți în cealaltă extremă, în care luați totul în glumă și vi se pare că totul e banal și nu se întâmplă nimic, pentru că este, într-adevăr, ceva periculos, de care trebuie să avem grijă.

Acest virus nu e o simplă răceală și se poate transmite foarte repede și foarte ușor. Acum poate 40-50 de cazuri la nivelul României nu pare foarte mult, dar ideea este că ele cresc exponential. De aceea trebuie să avem foarte mare grijă de sănătatea noastră”, a spus Selly.

Vloggerul le spune tinerilor tentați să iasă în oraș, mai ales că școala s-a închis, să rămână în case. A recunoscut că de câteva zile și el stă în casă, departe de pericolul pe care îl reprezintă coronavirusul.

„S-au închis școlile și probabil mulți dintre voi vă bucurați, vreți să vă relaxați, vreți să ieșiți cu prietenii, vreți să vă distrați, dar ar fi mult mai înțelept să stăm în casă în perioada asta și să nu ieșim decât dacă e vreo urgență, doar dacă e ceva ce nu poate fi amânat.

Probabil ați vrea să ieșiți cu prietenii la mall sau în locuri aglomerate, e destul de periculos și eu nu v-aș recomanda să faceți asta. Eu de două-trei zile stau în casă.

Nu mergeți prin mall-uri, nu mergeți prin locuri aglomerate, nu vă deplasați cu autobuzul, cel mai sigur e să mergeți cu mașina personală, dacă aveți permis și mașină. Dacă nu, măcar mergeți cu taxiul. E un risc mai mic la care vă expuneți. Tot e un risc, dar e un risc mai mic”, a declarat Selly.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×