Vloggerul Selly, în vacanță cu iubita! Fotografia în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/03/2020, 17:46
Vloggerul Selly, în vacanță cu iubita! Fotografia în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți
Selly și-a dus iubita într-o vacanță romantică la Brașov. Sursa foto: Youtube

La cei 19 ani ai săi, Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din România, canalul său de Youtube ajungând deja la cel puțin două milioane de abonați care îi urmăresc constant activitatea și se amuză copios la toate videoclipurile publicate.

Selly a plecat în vacanță cu iubita. Cei doi se relaxează la Brașov

Dincolo de cariera în plină ascensiune, Andrei Șelaru are nenumărate motive de bucurie și când vine vorba despre viața sentimentală. Chiar dacă nu puținele sunt puștoaicele care suspină după el, inima lui Andrei Șelaru aparține Smarandei, tânăra pentru care membrul trupei 5 GANG și-a declarat chiar și public sentimentele.

Iar dacă tot nu v-am convins că relația este cât se poate de serioasă, ei bine, vă spunem că porumbeii au lăsat deoparte activitățile de zi cu zi pentru a petrece o vacanță romantică la… Brașov. Și judecând după fotografia publicată chiar de Selly pe rețelele de socializare, putem spune că s-au bucurat din plin unul de compania celuilalt, admirând peisajul de vis, mai ales că și vremea a ținut cu ei.

Mesajul emoționant pe care vloggerul i l-a transmis iubitei sale

În imagine se poate observa cum vloggerul și iubita sa, aflați pe balconul unei superbe cabane din lemn, se îmbrățițează drăgăstos, bucurându-se de momentul special pe care îl împărtășesc.

Selly își iubita se îmbrățișează drăgăstos. Sursa foto: Instagram
Selly și iubita se îmbrățișează drăgăstos. Sursa foto: Instagram

Totodată, tânărul de 19 ani a profitat de cele câteva mii de persoane care îi urmăresc activitatea în mediul online pentru a-i face Smarandei o nouă declarație de dragoste. „Te iubesc ❤️„, i-a transmis Selly partenerei sale, pe contul de Instagram.

Povestea impresionantă a lui Selly. Cum a reușit să devină un vlogger de succes

Născut pe 28 februarie 2001 la Craiova, Selly a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, însă, după cum a mărturisit într-un interviu acordat recent, nu a dus lipsă de lucrul care este, în opinia sa, cel mai important pentru un copil: afecțiunea părinților. De mic a fost fascinat de Internet, pe care l-a considerat mult mai interesant și, totodată, mai complex decât lumea din jur.

Dându-și seama că nu îl pot dezlipi de calculator, mama (profesoară de matematică) și tatăl (inginer silvic), i-au stimulat creativitatea și l-au îndrumat spre o carieră în mediul online. Așa se face că la doar 12 ani, Andrei Șelaru a postat pe Youtube primul său videoclip, realizat cu o cameră Toshiba primită în dar chiar de la părinți.

De aici și până la succesul fulminant care avea să urmeze a mai fost doar un pas. Nu ar fi putut face, însă, nimic,  fără muncă și perseverență, mărturisește tânărul vlogger care a cucerit milioane de tineri din întreaga țară.

După multe insistențe, părinții mi-au cumpărat o cameră video Toshiba. O luam peste tot, filmam tot ce vedeam, prin casă, prin vacanțe. Apoi am început să mă filmez pe mine, am descoperit Youtube-ul și așa a început totul. În primul clip m-am filmat contra luminii.

Am fost praf, dar am perseverat și astăzi am ajuns unde mi-am dorit. Nu mi-am imaginat că o să ajung aici pentru că nu ajunsese nimeni înaintea mea. Dar visam. Îmi doream.

De-asta am și ajuns pentru că mi-am dorit să ajung primul. Acum îmi doresc să mă mențin lider și să-mi extind conținutul și să spun povești cât mai complexe. Știi cum se spune, succesul e mai ușor de obținut decât de menținut”, a declarat Selly într-un interviu pentru revista Capital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×