Selly de la 5 GANG e cel mai bogat vlogger din România. Cum arată clasamentul. Noaptea Târziu e pe locul 2 în top

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/11/2019, 11:15
Selly de la 5 GANG e cel mai bogat vlogger din România. Cum arată clasamentul. Noaptea Târziu e pe locul 2 în top
Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online ca Selly, este cel mai bogat vlogger din țara noastră. Sursa foto: iqads.ro

Vloggingul este un trend care a intrat de ceva timp și în țara noastră și a fost descoperit de mai multe personalități și nu numai. Câțiva tineri au anticipat potențialul acestui trend și au început să posteze pe canalele de Youtube filmulețe despre diverse evenimente, jocuri, produse sau sfaturi. Printre vloggerii care au devenit celebrii și s-au îmbogățit peste noapte se numără Bianca Adam, Noaptea Târziu sau Selly de la 5 GANG.

Top 5 cei mai bogați vloggeri din țara noastră

Tot mai mulți tineri devin în zilele noastre influenceri și sunt admirați de milioane de oameni. Părerile lor, dar și produsele sau evenimentele pe care le frecventează sunt încărcate pe canalul de Youtube și preluate de cei care îi urmăresc. Numărul vloggerilor a crescut considerabil, iar printre tinerii care au devenit cunoscuți și s-au îmbogățit se numără cei trei băieți de la Noaptea Târziu, Bianca Adam, Selly sau Vlad Munteanu.

Iată care este clasamentul celor mai bogați tineri vloggeri: 

Locul 5. Mihai Alexandru Hash cunoscut pe canalul de Youtube ca și Mikey Haș are peste 1,45 milioane de abonați și a devenit cunoscut datorită ”Dozei de Haș”, dar și pentru emisiunea „iComedy” unde a jucat alături de actorul Mihai Bendeac. Umorul său l-au făcut unul dintre cei mai urmăriți și influenți din România.

Locul 4. Vlad Munteanu are pe pagina sa de Youtube 1,51 milioane substriberi. Tânărul vlogger a devenit cunoscut datorită unui mix de video-uri comice lansate în anul 2014.

Locul 3. Bianca Adam sau Tequilla, așa cum o știu abonații săi de pe Youtube este urmărită de 1,61 milioane de ”gărgăuni”, așa cum le spune ea. Vloggerița are unul dintre cele mai mari canale și a pus bazele unui vlog încă dinainte de a fi cunoscut acest concept în România. Tânăra a luat parte la evenimentul unde s-au întâlnit cei mai de succes vloggeri din Europa.

„Simțeam nevoia pur și simplu să-mi exprim creativitatea și să-mi transpun ideile pe sticlă… Simțeam nevoia să montez, să îmi pun cap la cap niște idei care să fie creative sau amuzante și am simțit că cel mai bine pot să îmi exprim aceste idei prin mediul Youtube-ului”, a spus Bianca Adam, potrivit ciao.ro.

Cine sunt vloggerii care ocupă primele două locuri ale clasamentului

Locul 2. Cei trei tineri din Târgu-Jiu, băieții de la Noaptea Târziu au devenit cunoscuți pentru parodiile muzicale pe care le făceau pe canalul lor de Youtube. La ora actuală Cucu, Emi și Cuza sunt urmăriți de circa 1,72 milioane de subscriberi având pe canalul lor pamflete care tratează mai toate subiectele la modă.

Locul 1. Selly de la 5 GANG este urmărit de 2,36 milioane de abonați și la doar 18 ani este cel mai bogat vlogger. Tânărul are o gașcă de prieteni foarte apropiată și a format trupa 5 GANG, dar și un film care va apărea în cinematograf în luna decembrie. Andrei Șelaru, pe numele său adevărat, a devenit într-un timp record idolul unei generații și își poate achiziționa toate lucrurile pe care și le dorește.

„Dacă reuşesc să transmit energia mea pozitivă celor care se uită şi să le fac ziua mai bună, mi-am îndeplinit obiectivul. Nu credeam că o să se întâmple atât de repede, anul acesta am avut o creştere record în abonaţi şi vizualizări pentru că am fost, cred eu, consistent şi am reuşit să găsesc puncte comune între ce vreau eu să fac şi ce vrea publicul să vadă” , spune Selly.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×