De când are cont pe YouTube Dani Mocanu și cine l-a convins să-l creeze. În 2020 ar putea ajunge la 1 miliard de vizualizări

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/10/2019, 15:48
De când are cont pe YouTube Dani Mocanu și cine l-a convins să-l creeze. În 2020 ar putea ajunge la 1 miliard de vizualizări
De când are cont pe YouTube Dani Mocanu. Sursa foto: playtech.ro

Wow, de când are cont pe YouTube Dani Mocanu! Celebrul manelist scoate hit după hit și fiecare dintre melodiile sale înregistrează un număr amețitor de vizualizări. Chiar dacă melodiile lui sunt contestate de multe ori, acestea fac deliciul printre tineri, care îi umplu artistului contul cu mesaje.

De când are cont pe YouTube Dani Mocanu

Dani Mocanu este un nume foarte cunoscut printre tineretul din România. Fie că îl plac sau îl contestă, cu toții îl cunosc pe Dani Mocanu, mai ales de când acesta s-a alăturat comunității de pe YouTube. Dani Mocanu are propriul său canal pe YouTube din anul 2014, de pe data de 5 septembrie. În tot acest timp, artistul a strâns nu mai puțin de  peste 820 de milioane de vizualizări, iar anul ce vine cu siguranță va depăși pragul de un miliard de vizualizări.

Nu doar melodiile sale sunt urmărite, deoarece artistul face și live-uri din diferite locații. Printre ultimele live-uri făcute de cântăreț a fost cel făcut din sala de …operații, unde Dani Mocanu suferea o intervenție de înfrumusețare. Recent, Dani Mocanu și-a făcut un implant de păr.

Dani Mocanu a făcut implant de păr

Acesta a intrat în direct chiar când îi era implantată o nouă podoabă capilară. Artistul și-a cam speriat fanii, deoarece avea scalpul plin de sânge.

Dani Mocanu a vorbit desre secretele care îl fac să aibă atâta succes pe plan artistic. ”Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet.

Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximatic jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, a povestit Dani Mocanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×