Selly, la un pas de moarte! Celebrul vlogger a dezvăluit cum era să își piardă viața după explozia unei centrale termice

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/06/2019, 15:09
Selly, la un pas de moarte! Celebrul vlogger a dezvăluit cum era să își piardă viața după explozia unei centrale termice GALERIE FOTO
Selly la un pas de moarte

Celebrul vlogger român Selly a fost la un pas de moarte! Tânărul foarte popular printre adolescenții din România a avut noroc că a dormit într-o altă cameră, atunci când centrala termică de vis-a-vis de blocul său a exlodat! Avea numai 4 ani!

Selly la un pas de moarte când avea doar patru ani

Andrei Șelariu, alias Selly, a fost la un pas să moară în 2006, când avea doar 4 ani, din cauza unei deflagrații care s-a produs lângă blocul din Craiova în care locuiește și astăzi.

”Vizavi de blocul meu era un punct termic, o centrală termică. Când au intrat angajații pe tură, la ora 4 dimineața, au apăsat un buton, gen au dat drumul la lumină, erau gaze în încăpere, s-a aprins butonul ăla, a explodat toată centrala, a afectat foarte mult clădirile din jur”, a povestit Selly într-un vlog.

Selly la un pas de moarte
Selly la un pas de moarte

Două persoane au murit în explozia din 2006

Cei doi angajați despre care povestește liderul trupei 5Gang se numeau Doina Trică (35 ani), operator hidro la Regia de Apă și Dan Isbiceanu (44 ani). Femeia, care era însărcinată, a murit pe loc, iar bărbatul câteva zile mai târziu. Explozia din cartierul Lapuș din Craiova a distrus aproape 1.000 de apartemente și a dus la rănirea mai multor locatari din blocurile învecinate.

”Eu am fost la un pas de moarte în sensul în care dacă aș fi dormit în camera asta, în camera mea în care domeam de obicei, eram pa. Pentru că ușa asta a zburat efectiv pe pat și putea să-mi dea în cap și să mă omoare foarte ușor.

Norocul meu a fost că în seara aia eu dormeam cu mama pentru că atunci tata nu lucra în Craiova, lucra într-o localitate de lângă Craiova în meseria lui de inginer silvic. Fiind plecat și eu având 4 ani am dormit cu mama. Și n-am murit!”, a mai povestit Selly.

Autoritățile au descoperit că explozia de la centrala termică a provenit de la o fisură dintr-o conductă de pe Calea București. La doar o oră după explozia inițială s-a mai produs una, de data aceasta chiar într-un apartament dintr-un bloc apropiat, rănind o a treia persoană. Conform martorilor oculari citați de presa vremii, locul arăta ca după război: pereții din punctul termic înclinați spre exterior, tavanul prăbușit, geamurile apratamentelor spulberate pe o rază de 200 m, zeci de autoturisme avariate, ușile metalice smulse pur și simplu din pereți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×