Selly de la 5GANG a început să vorbească despre politică. Iată cu cine NU va vota la Alegerile Prezidențiale

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 14:19
Selly de la 5GANG a început să vorbească despre politică. Iată cu cine NU va vota la Alegerile Prezidențiale
Vloggerul Selly va merge la vot. Sursa foto: protv.ro

Chiar dacă în dialogurile sale cu tinerii evită să facă politică, preferând mai degrabă divertismentul, iată vloggerul Selly nu se sfiește să atace și astfel de subiecte când este cazul, mai ales că alegerile prezidențiale se apropie cu pași repezi. Într-un interviu acordat recent, Andrei Șelaru, pe numele său din buletin, îi îndeamnă pe tineri să meargă la vot, însă nu înainte de a se informa în privința tuturor celor aflați în cursa pentru Palatul Cotroceni. „Votul neinformat nu e democraţie”, este mesajul unuia dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut online și membru al trupei 5 GANG pentru fanii săi.

Cu cine nu va vota vloggerul Selly la alegerile prezidențiale

Chestionat în privința celui pe care îl consideră potrivit pentru a ocupa funcția de șef al statului, Selly a evitat un răspuns concret, precizând, însă că votul său va merge către acel candidat care va reuși să se impună prin ideile sale și nu pentru simplul fapt că „ţipă cel mai tare în dezbaterea electorală”. Totodată, vloggerul este adeptul teoriei „răului cel mai mic” și îi sfătuiește pe urmăritorii săi să procedeze la fel, în cazul în care nu se regăsesc în viziunea niciunuia dintre potențialii prezidențiabili.

Și dacă nu votezi ce rezolvi? Nu e aceeași mizerie, mereu e una mai mică și una mai mare. Când nu ai cu cine vota înseamnă că sunt doar candidaţi care presupun un oarecare pericol pentru țară, mai mic sau mai mare. Trebuie să-l identifici pe cel care e pericolul cel mai mare pentru ţară, să nu-l votezi pe acela, să-l votezi pe cel mai mic”, a declarat Selly.

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri ai momentului, se implică și în viața politică. Sursa foto: protv.ro
Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri ai momentului, se implică și în viața politică. Sursa foto: protv.ro

Selly critică sistemul de învățământ din România

În urmă cu ceva timp, cunoscutul vlogger a intrat într-un schimb dur de replici cu Ecaterina Andronescu, ministrul Educației de la acea vreme, pe care a ironizat-o în stilul caracterisitic pentru problemele cu care se confruntă sistemul de învățământ din țara noastră. Tânărul ale cărui clipuri video sunt urmărite constant de milioane de fani, consideră că școala ar trebui să-i pregătească pe cei mici pentru viață, explicându-le încă de la vârste fragede cum funcționează instituțiile statului.

Ar trebui să înveţi (în şcoală – n.r) să înţelegi mult mai bine cum funcţionează instituţiile statului. Ar trebui să înveţi economie aplicată. Există români îngropaţi în rate. N-ar trebui să avem o oră în care să li se explice când şi cum să ia un credit? (…). În şcoală, la ora de istorie, mie nu mi s-a explicat niciodată despre corupţie. Şi mi se pare un fenomen foarte actual. Ar trebui ca orele de istorie să se concentreze mai mult pe ce s-a întâmplat în România, în ultimii 30 de ani, de după 1989, pentru că România şi mediul în care trăim noi azi s-au schimbat cel mai mult după 1989 încoace” , a mai spus Selly.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×